dishonored-momentky-z-dunwallu
Dishonored Článek Dishonored: Momentky z Dunwallu

Dishonored: Momentky z Dunwallu

Maggot

Maggot

10. 10. 2012 22:00 2
Reklama

Dohrávání Dishonored je trošku jako cesta za orgasmem. Respektive spíše jako samotný proces jeho bezprostředního získávání. Plynutí hry má pevný koncept, tedy začátek, prostředek i konec. Při lovu bastardů a zkorumpovaných politiků natrefíte na celou řadu legračních situací a bizarních projevů místní smetánky. Lidi přepadávající přes zábradlí, zábradlí přepadající přes stráže. I šikovnou gestikulací můžete dosáhnout kýženého efektu. Jaký moment považujete v Dishonored za nejsilnější právě vy? Nevíte? Tak se můžete inspirovat v našich cestopisech!

Nezletilá s kocovinou

Říká: "Uhuhhua ehm, strejdo poť si hrát..."

Emily si s námi chtěla hrát na schovávanou, nadšení ji ovšem přešlo poté, co jsme ji zatáhnuli dolů pod most. Její radost je naprosto čitelná již z výrazu ve tváři. Anebo má obrnu motorických nervů v kombinaci s Downovým syndromem. A možná ji jen babička příliš často tahala za tváře. Jisté je, že takový smrad by dřel na poli od rána do večera.

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

K smrti utahaný

Říká: "Padla dvanáctá, jdu si dát šlofíka."

Shodou okolností se jedná o prvního vysoko postaveného úředníka, který řídí vězeňský blok, v němž jste "ubytováni". Takže si svůj osud zpečetil již dávno a nemuselo to pro něj být nutně osobní. Naše brutální chování jsme původně chtěli jenom zesměšnit, nakonec jsme přišli na dokonalou kamufláž zabitých. Není náhoda, že po dohrání hry podobným způsobem odpočívala podstatná část strážných.

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

Kravaťák v kanále

Říká: "Nejsem splachovací!"

Možná za to může zlá žena, možná jen hledal teplo. Každopádně nevíme, proč si tento kravaťák ustlal zrovna v kanále. Ehm, nebudeme lhát, poté, co mu míchou projela dýka, už s ním moc řeči nebylo. Ale do vody hází mrtvoly jen žabaři a po schodech se nám s ním tahat nechtělo. Tím pádem jsme celou scénu zinscenovali tak, aby to vypadalo co nejpřirozeněji. Tadáááá!

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

Magické Rolex

Říká: Neblázněte, hodinky přece nemluví...

V určité fázi hry získá Corvo magické schopnosti, které souvisí s jeho do kůže vypáleným tetováním. Po hodinách analyzování a vyzvídání jsme se dozvěděli, že nejde o magický objekt, nýbrž o steampunkové hodinky, které společnost Rolex potichu dováží za hranice Dunwallu. Stále vám to nedává smysl? Corvo je hledaný ne pro velezradu, vláda z něj chce získat informace o jeho fešném časoměru.

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

Nateklý Haveloc

Říká: "Prosím, nemáte něco na nateklé klouby?"

To takhle vedete seriózní debatu na téma výbušnosti velrybího tuku a v tom si to do baru přihasí uniformovaný týpek, který si říká admirál Haveloc. Bez ostychů na vás vytasí svou nateklou pracku a mává s ní jako na prvního máje. Co si o takovém člověku myslet? My jsme prostě odešli a už se nikdy nevrátili. Dle posledních zpráv tam ale stojí ještě teď.

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

Pan Tau na steroidech

Říká: "Huhuuu huuuuu huuuu."

Popravdě, silně nás dostalo, že tito chuligáni uměli vůbec mluvit. Jsou totiž jako horda svalů a na nich navěšená buřinka s vestičkou a motýlkem. Takový ohoz v té nejšpinavější čtvrti Dunwallu působí jako mnohem nebezpečnější zbraň, než jsou mačety, které tato divoká smečka třímá v rukách. Panu Tau zkrátka došla trpělivost, jelikož se s ním již léta snaží každé děcko vyjebat.

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

Močipán

Říká: "Doufám, že ten zatracenej trám zrezne."

V palírně whiskey jsme se snažili obejít početnou skupinku bouchačů a co čert nechtěl, narazili jsme na jednoho, který měl zrovna plný bojler. Vzhledem k neobvyklosti situace se zkrátka musíte zastavit a podívat se, jak nepřátelská umělá inteligence začne ochcávat sloup, a to za bílého dne. Nakonec jsme jej nechali žít, ale to jenom proto, že nám připomínal našeho Rexe.

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

Vyhryz

Říká: "Vypadni z mojí kuchyně!"

Kuchaře byste neměli štvát, zvláště když místo vykosťovače drží v levé ruce meč a v pravé bouchačku. A to jsme se mu jen snažili vysvětlit, že cibule chuť srnčího ragú jen vyzdvihne. Jeho následná reakce byla možná až příliš přehnaná, nakonec jsme mu ale odpustili. Měl zkrátka pravdu v tom, že do kuchyně byste cizím lidem neměli nikdy lézt.

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

Láska z podchodu

Říká: "Dej mámovi hubana!"

Zatímco většinou jdete ostatním po krku vy, občas své vášně neudrží ani nepřátelé, když se na vás vrhnou s vyšpulenými rty a navlhčenou pravačkou. Tento subjekt odmítal odejít, dokud nedostane pusu na dobrou noc. Tak ji dostal, spolu s podříznutým hrdlem a následným all-inclusive výletem z mostu.

Dishonored: Momentky z Dunwallu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama