dishonored-kralovna-a-bezhlavi-jezdci
Dishonored Článek Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci

Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci

Maggot

Maggot

10. 10. 2012 22:00 3
Reklama

Město Dunwall je jako přehlídkové molo. Nebo spíše jako to místo mezi ním a zákulisím. To místo, kde stojí ti oškliví a závistiví lidé a snaží se zapudit ty hezké a úspěšné. Proto vám představujeme několik fešáků, se kterými se v průběhu hraní potkáte. Zkuste při průletu Dishonored schválně počítat úsměvy a projevy radosti. Jejich počet je natolik mizivý, že ztratíte víru v Boha, sebe i pozitivní budoucnost. Naším prvním soutěžícím je...

Jessamine Kaldwin

aka Královna v nesnázích

Císařovna města Dunwall slouží jako startér sledu událostí, které vedly až k vašemu zatčení. Jako jedna z mála má s městem a se svými lidmi opravdu čisté úmysly. To ona vás poslala na výpravu za nalezením léku drsné krysí choroby, která mění její obyvatele na téměř zombifikované kreatury. A taky je docela pěkná, bohužel pro ni, za krásu se platí.

Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci
i Zdroj: Hrej.cz

Emily Kaldwin

aka Spratek s rozumem

Dcera Jessamine je přímou následovnicí trůnu, která je okamžitě po atentátu unesena a držena v zajetí neznámo kde. Ona je tím hlavním důvodem, proč se vydáváte pomstít svou zradu a smrt blízké osoby. Na začátku hry máte možnost si s ní formou tutoriálu zahrát na schovávanou. Jen se nenechte najít. Ne že by se něco stalo, ale ublížilo by to vašemu egu. Proč, když můžete ublížit tomu dětskému.

Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci
i Zdroj: Hrej.cz

Hiram Burrows

aka Mám rád moc, moc!

Krom toho, že je plešatý, je ještě navíc arogantní. A plešatý člověk, který se neumí chovat pokorně, je předem odsouzen k záhubě. Hiram pracoval léta jako rádce císařovny Jessamine, než se rozhodl, že se postaví na vlastní nohy a začne svou superschopnost arogance používat i ve vyšším smyslu. A rozhodně ne k předbíhání ve frontách. Je nám jasné, že jste se chtěli zeptat.

Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci
i Zdroj: Hrej.cz

Samuel

aka "Uřídim všechno co má i nemá volant. Ale musí to mít pedaly!"

Sam je Charón světa živých. Je to on, kdo vás zaveze až do chřtánu nebezpečí, takřka až před brány nepřítele. Jeho zbídačenou šedivou tvář si zamilujete, je to docela kecálista, ale dokud neumíráte, budete rádi, že vás po těžkém dnu v práci někdo zaveze domů. Kdo ví, třeba něco schovává... co třeba city?!

Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci
i Zdroj: Hrej.cz

Piero Joplin

aka Zneuznalý génius

Piero je tvůrcem veškerého vašeho vybavení. Jeho největší chloubou je vytvoření masky pro Corva, která se honosí celou řadou unikátních funkcí. Sám Joplin je ovšem spásou města Dunwall, jelikož je to on, kdo přišel s nápadem na vytvoření léku proti krysí malárii. Hlas tomuto charakteru poskytnul Brad Dourif, tentýž člověk, který namluvil i vražednou panenku Chuckyho.

Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci
i Zdroj: Hrej.cz

Granny Rags

aka Babička balička

Jistí lidé říkají, že je šílená. Další skupina zasvěcených tvrdí, že je to stará čarodějnice. A co takhle šílená čarodějnice? Babička je součástí jednoho z vedlejších úkolů, do kterého vaši solidární duši dotlačí manipulací s narozeninovými dárky. Nebojte se jí, strašidelná fasáda je skutečně to nejmenší.

Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci
i Zdroj: Hrej.cz

Bezhlavý jezdec

aka "S*ru vám na Ospalou díru!"

Toto je jeden z těch lidí, který udělal tu chybu, že nás viděl. Bohužel pro něho, výsledná potyčka skončila dvěma ufiknutými končetinami a jednou dekapitací. Jak asi tušíte, tento pán si vybral až tu poslední možnost, tedy ztrátu hlavy. Ta ovšem našla své využití, jelikož jsme ji mrštili do zdi a tím odlákali pozornost další skupinky strážců. A pak že je po smrti nuda... ne když se unudíte k smrti! Muehehehhee.

Dishonored: Královna a bezhlaví jezdci
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama