Co přinesla úvodní show Summer Game Festu?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Co přinesla úvodní show Summer Game Festu?

Co přinesla úvodní show Summer Game Festu? | Kapitola 3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 6. 2021 11:45

Seznam kapitol

1. HVĚZDY VEČERA 2. KOCHÁME SE 3. DALŠÍ DROBKY

Neviděli jste včerejší keynote Geoffa Keighleyho, případně jste nedávali pozor? Nevadí, přinášíme souhrn všech nejzajímavějších informací a oznámení, které otevírací show Summer Game Fest přinesla.

Reklama

METAL SLUG TACTICS

Frenetické střílečky Metal Slug dostanou taktický spin-off Tactics. Stylizace vypadá naprosto kouzelně, do mixu navíc autoři přimíchávají prvky roguelite, každý průchod hrou a každý souboj by měly být v maximální možné míře unikátní a obtížné. Datum vydání neznáme, hra ale dorazí jen na Steam.


LOST ARK I NA ZÁPADĚ

V Koreji ovládá žebříčky popularity, na západě ale zatím dostupný nebyl. Mluvíme o MMORPG Lost Ark, které se konečně vydává i na západ. Diablovka se pokusí novou hráčskou komunitu zaujmout během podzimu letošního roku.


AMONG US JEDE DÁL

Nepřekvapivě jsme viděli i astronauty z Among Us. Ti dostanou nový režim hry na schovávanou, novou mapu, řadu nových úprav vzhledu a tak dále.


DALŠÍ MAPA PRO ESCAPE FROM TARKOV

Hardcore multiplayerová střílečka Escape From Tarkov se přesouvá do ulic. V traileru nazvaném Battle in the Streets ukazuje novou mapu, která hráčům ukáže, jak se bojuje v ruinách města a jeho stísněných budovách. Novinka akcentuje povedené systémy světel a stínů.


STRANGER THINGS SE PODÍVAJÍ DO SMITE

Lehce neobvyklý crossover čeká úspěšnou MOBA Smite. Do hry totiž míří hrdinové seriálu Stranger Things. Novou hrdinkou je tajemná Eleven a hráči si užijí i seriálem inspirovanou mapu.


ANACRUSIS

Aby titulů inspirovaných Left 4 Dead nebylo málo, přichází studio Stray Bombay, založené veteránem Valve Chetem Faliszkem, s projektem Anacrusis. Ten má také navazovat na odkaz kooperativní zombie střílečky, odehrává se ale v budoucnosti a místo nemrtvých budou hráči bojovat s hordami mimozemšťanů. Klíčovou roli má stejně jako v Left 4 Dead hrát systém “Director”, obohacený o řadu nových možností. Hra tak bude hráčům na míru upravovat téměř vše. Každý průchod mapou bude díky tomu unikátní


SALT AND SACRIFICE

Akční RPG Salt and Sanctuary se dočká pokračování. Půvabný titul se rozšíří mimojiné o kooperativní hratelnost. Vyjde na začátku příštího roku na PC a konzole PlayStation.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama