Co přinesla prezentace Nintendo Direct?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Co přinesla prezentace Nintendo Direct?

Co přinesla prezentace Nintendo Direct? | Kapitola 3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 6. 2021 16:20

Seznam kapitol

1. POZDRAVY Z HYRULE 2. ZE SVĚTA 3. I Z DOMOVA

Máme za sebou poslední velkou prezentaci letošní E3. Tradičně jako poslední přišlo japonské Nintendo, které představilo své novinky, především pro letošní rok. Už předem hlásilo, že neuvidíme žádný hardware, což nakonec nebyla tak úplně pravda. Na Switch Pro ale skutečně nedošlo, stejně jako na řadu dalších očekávaných odhalení.

Reklama

METROID DREAD

Čekali jsme bližší odhalení čtvrtého Metroid Prime, místo toho jsme dostali nového 2D Metroida! Po neuvěřitelných 19 letech se vrací Samus ve svém původním formátu a bude čelit novým nebezpečím. Konečně uzavře ságu, kterou otevřel už původní Metroid v roce 1986. Vedle toho přinese i nové figurky Amiibo, v balení najdete kromě Samus i robota E.M.M.I.  Hra už je zřejmě téměř hotová, vyjde 8. října letošního roku.


KAZUYA MISHIMA V SUPER SMASH BROS ULTIMATE

Dalším světem, který se prolne s oblíbenoou crossoverovou bojovkou Super Smash Bros. bude příbuzný Tekken. Konkrétně půjde o Kazuyu Mishima, který se zároveň stane předposledním DLC bojovníkem titulu. První záběry ukázaly, jakými chvaty Mishima disponuje, navíc úsměvně shodil ze skály celou řadu klasických bojovníků. Detailnějšího rozboru postavy se dočkáme velmi brzy, samotného vydání pak 28. června.


MARIO PARTY SUPERSTARS

Nové pokračování Mario Party s podtitulem Superstars přinese známou, návykovou hratelnost Mario Party s novou porcí obsahu. Opět jde o spíše vzpomínkovou záležitost, titul představí sto známých, remasterovaných miniher a pět hracích polí z dob Nintendo 64. Kdy? 29. října!


WARIOWARE: GET IT TOGETHER!

Vrací se i série WarioWare, tentokrát s úplně novými minihrami. Balíček ujeté zábavy i pro dva hráče vyjde 10. září a láká především na kooperativní hraní na jedné obrazovce. Zatím odhalené minihry jsou opravdu bizarní, máme se tedy na co těšit. 


MARIO GOLF: SUPER RUSH

25. června vyjde očekávaný návrat golfového Maria. Nový trailer připomněl, že na golfových hřištích čeká kupa zábavy, a zdaleka nepůjde jen o dobře vypočítaný švih. Naopak vás čeká spousta zábavy i při cestování mezi odpalištěmi. Autoři také lákají na dlouhotrvající podporu i po vydání hry. V dalších měsících se máme dočkat řady nových prostředí i postav ze světů Nintenda.


MARIO + RABBIDS: SPARKS OF HOPE

Nintendo také připomnělo spolupráci s Ubisoftem v podobě Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Pokračování povedené tahovky vyjde na Switchi během příštího roku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama