Co přinesla prezentace Nintendo Direct?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Co přinesla prezentace Nintendo Direct?

Co přinesla prezentace Nintendo Direct?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 6. 2021 16:20

Seznam kapitol

1. POZDRAVY Z HYRULE 2. ZE SVĚTA 3. I Z DOMOVA

Máme za sebou poslední velkou prezentaci letošní E3. Tradičně jako poslední přišlo japonské Nintendo, které představilo své novinky, především pro letošní rok. Už předem hlásilo, že neuvidíme žádný hardware, což nakonec nebyla tak úplně pravda. Na Switch Pro ale skutečně nedošlo, stejně jako na řadu dalších očekávaných odhalení.

Reklama

BREATH OF THE WILD 2

Samozřejmě nemůžeme začít ničím menším, než nejočekávanějším, závěrečným odhalením show. Hráči napjatě čekali na další záběry ze zatím bezejmenného pokračování geniální The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Další díl byl oznámen už před dvěma lety, od té doby Nintendo mlčelo. Až nyní konečně přineslo nový, relativně stručný trailer. Link se vrací, dostane do vínku nové schopnosti i vybavení. Ani tentokrát nezůstane království Hyrule příliš mírumilovným místem, nová hrozba navíc donutí zeleného hrdinu vyrazit i do oblak. Právě se vzduchem, létáním a procházením překážek zřejmě budou souviset nové speciální schopnosti i kreativní nápady, které autoři přinesou. V traileru jsme také viděli, že bude mít Link syntetickou ruku.

Titul má vyjít někdy během příštího roku


SKYWARD SWORD HD

Nintendo také připomnělo připravovaný remaster Skyward Sword. Ten byl oznámen před čtvrt rokem, i tentokrát se Nintendo zaměřilo především na přepracované ovládání. Titul původně optimalizovaný pro pohybové Wii logicky musí nabídnout nová schémata, která počítají jak s využitím Joyconů, tak jednoduššími variantami analogových páček určenými především pro majitele Switch Lite. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD vyjde 16. července.


GAME & WATCH 

Roztomilá mini konzole křížená s budíkem Game & Watch v minulém roce oslavila 35. výročí série Mario. Své vlastní se dočká i Zelda, Nintendo představilo nový výrobek obsahující celkem čtyři tituly. Jde o první, druhý a čtvrtý díl, jako bonus se pak v přístroji skrývá minihra Vermin. Do prodeje půjde 12. listopadu.


HYRULE WARRIORS

Aktualizace se dočká i variace na “zeldovská Dynasty Warriors” - Hyrule Warriors: Age of Calamity. Konkrétně jde o expansion pass, respektive jeho první část s názvem Pulse of the Ancients. Už 18. června přijdou noví hrdinové, zbraně, nepřátelé, úrovně obtížnosti i výzvy. V listopadu pak přijde další fáze passu. Celý balíček vyjde na 20 dolarů.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama