Co přinesl únorový Nintendo Direct 2022? Nové Xenoblade, tratě pro Mario Kart a spoustu portů
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Co přinesl únorový Nintendo Direct 2022? Nové Xenoblade, tratě pro Mario Kart a spoustu portů

Co přinesl únorový Nintendo Direct 2022? Nové Xenoblade, tratě pro Mario Kart a spoustu portů | Kapitola 3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 2. 2022 12:50

Seznam kapitol

1. ŽHAVÉ NOVINKY 2. MENŠÍ CHUŤOVKY 3. PORTY & SPOL.

Letošní sezóna odhalovacích konferencí a sestřihů velkých herních vydavatelů započla. Na “granturismový” State of Play z minulého týdne navázalo Nintendo se svým Directem. A oproti Sony přineslo mnohem pestřejší ukázku novinek. Nebyla nouze o zajímavá odhalení, připomínky i oznámení řady portů starších her pro Nintendo Switch. Pojďme si všechny novinky stručně shrnout.

Reklama

PORTAL A PORTAL 2

Po letech se konečně na Switch podívá jedna z nejoceňovanějších her historie. Během letošního roku vyjde Portal: Companion Collection s oběma díly logické střílečky. Ideální příležitost připomenout si revolučnost jedničky a čistou genialitu dvojky!


 

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED

Na Switch míří i jedna z nejlepších akčních rubaček ze světa Star Wars. Force Unleashed ve své době zaujalo neobvyklým hrdinou a především jeho bezmeznou mocí. Na hrátky se schopnostmi Jedi i Sithů a stahování Star Destroyeru z oběžné dráhy si vzpomene asi každý, kdo měl s titulem zkušenost. Jen škoda, že 20. dubna vyjde pouze port verze pro Wii, která byla… inu, graficky slabší než ostatní (stejně jako verze pro PlayStation 2 a PSP).


 

MLB THE SHOW 22

První gameplay záběry dostala nedávno oznámená Switch verze baseballu MLB The Show. Autoři naznačovali, že nepůjde o žádnou extrémně osekanou verzi, a zdá se, že nelhali. Záběry skutečně působí jako ty z “velkých” konzolí, pouze s výrazně nižším rozlišením, detaily a snímkovou frekvencí. Trailer navíc vtipně využívá japonské hvězdy z přebalu, nadhazovače a pálkaře Šoheie Ohtaniho.


 

DISNEY SPEEDSTORM RACING

I Disney přináší své vlastní Mario Kart. V Speedstorm Racing za volant divokých vozítek usednou známí hrdinové včetně myšáka Mickeyho nebo Jacka Sparrowa. Free-to-play titul vyjde během léta a nabídne meziplatformní hraní.


 

NO MAN’S SKY

Trochu překvapivě se na Switchi vydáme ke hvězdám v No Man’s Sky. Původně kontroverzní titul během let na klasických konzolích doslova vykvetl do krásy, snad se tedy na cestách dočkáme pořádně vyladěného zážitku. Taktéž by mělo k vydání dojít někdy v létě.


DROBNŮSTKY

30. června vyjde DLC pro Cuphead, očekávaný The Delicious Last Course. Naopak už za týden, 17. února, si můžeme na Switchi připomenout život Ezia Auditore v Assassin's Creed: The Ezio Collection. Už dnes vychází cloudová verze kompletní kolekce Kingdom Hearts s podtitulem Integrum Masterpiece. V létě vyjde další “Super Smash”, tentokrát ve formě LEGO Brawls. 17. května dorazí dříve oznámený Two Point Campus a 26. dubna zombie střílečka Zombie Army 4.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama