Článek Oficiální PlayStation 2 Magazín – číslo 49

Oficiální PlayStation 2 Magazín – číslo 49

Farid

Farid

13. 3. 2006 23:39
Reklama

Od všeho trochu. Tak by se dal charakterizovat obsah devětačtyřicátého vydání Oficiálního PS2 Magazínu, žádná rubrika výrazně nepřevyšuje ty ostatní a své si zde najdou příznivci PS2 i PSP stejně jako ti, kdo se nemohou dočkat PS3. OPS2 se zkrátka stále více snaží pokrávat veškeré dění kolem celé rodiny konzol PlayStation.

TNT

Novinky jsou tentokrát možná o něco hubenější, ale zato začínají sólokaprem o nedávno ohlášeném Mortal Kombat: Armageddon. Za pozornost také stojí nejnovější informace kolem všeho, co má v názvu „Metal Gear“ či bezprostřední rozhovor s tvůrci skvělé rytmické akce Guitar Hero (jejíž vydání bylo potvrzeno pro Evropu).

Monitor

Sérii Hands-on preview zahajuje dvoustránka o „orientálním GTA“, čili úderně zazvané městské akci Yakuza, následované textem o velmi nadějné boxérské Fight Night Round 3 a blízkým setkáním s Tourist Trophy, motocyklovým simulátorem z dílny autorů Gran Turisma 4.

Velké články

Podle mého názoru je nejzajímavějším preview čísla šestistránková reportáž o pokrocích ve hře Scarface. Rok po ní nebylo vidu ani slechu a teď se její autoři rozhodli konečně ukázat, jaké mají plány s licencí kultovního snímku s Alem Pacinem. V prostoru mezi Monitory a recenzemi dále najdete shrnující článek o RPG hrách pro nejbližší měsíce, pokračování „Kroniky“, tentokrát se zaměřením na sérii WWE SmackDown! a mnohými netrpělivě očekávané vyhlášení výsledků ankety o hru roku 2005 – prozrazovat však nebudu, ani kdybyste mě mučili.

Recenze

Vše začíná již zmíněným Driver: Parallel Lines (4 strany) následovaný hutným názorem Jiřího Pavlovského na The Godfather (4 strany). V tomto čísle dále recenzujeme Project Zero 3 (Petr Bulíř), OutRun 2006 (moje maličkost), Commandos: Strike Force a řadu dalších „menších“ záležitostí.

PSP a PS3

V nově zavedené rubrice o PS3 se věnujeme spekulacím o návratu dávných PSone hitů na budoucí konzoli Sony. Vše je opatřeno na rozhovorech s původními autory a stojí na solidních základech. Takže pokud vás zajímá, zda se dočkáme comebacku her jako Fear Effect nebo Colony Wars, zamiřte sem.

Sekce PSP je tentokrát bohatá na preview. Blíže se tak můžete seznámit s velmi atraktivní tahovou strategií Field Commander, leteckou akcí Pilot Academy či univerzálním překladatelem Talkman.

DVD

Hratelné demo číslo jedna je určitě Driver: Parallel Lines, ale za hřích stojí i další. Namátkou třeba úžasná ukázka z We Love Katamari, Commandos: Strike Force nebo na Hrej nedávno recenzovaný Drakengard 2. Je asi zbytečné připomínat, že toto DVD je jediným pravidelným zdrojem hratelných demoverzí na PS2.

Bonus: Oficiální příručka Black

Třetí složkou tohoto vydání OPS2 je miničasopis ve formátu A5, který je výhradně věnován současnému megahitu Black. Najdete tu mimo jiné detaily týkající se vývoje hry, profily zbraní, rozlousknutí nejobtížnějších částí a tipy na bonusové zbraně.

Poznámka: Distribuce OPS2 #49 začíná dnešním odpolednem. Na všech obvyklých místech by měl být k dostání nejpozději zítra.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama