velke-predstaveni-playstation-vita
Uncharted: Golden Abyss Článek Velké představení PlayStation Vita

Velké představení PlayStation Vita

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

14. 2. 2012 23:48 5
Reklama

Ve středu 22. února se začne v České republice prodávat nový handheld společnosti Sony - PlayStation Vita. Tohle jméno se skloňuje napříč herními weby od loňského veletrhu E3 a nutno přiznat, že právem. Týden jsme testovali samotný přístroj i první hry a neváháme se s našimi dojmy podělit. Vše začínáme dlouhým videem, které bude postupně doprovázeno jednotlivými recenzemi her v čele s Uncharted: Golden Abyss. Vše naleznete v našem přehledném rozcestníku, který se bude v následujících dnech postupně rozrůstat.

PŘEDSTAVENÍ KONZOLE

Uncharted: Golden Abyss

Dlouhé rozmýšlení to skutečně nebylo - jako první přišel na přetřes nový díl série Uncharted. Jedná se o plnohodnotné pokračování s odzbrojující grafikou, netradičními ovládacími prvky a příběhem, který drží vše pěkně pohromadě. Více v naší recenzi.

WipEout 2048

Další z titulů, který nemůže u launche žádné konzole od Sony chybět. WipEout 2048 je stálicí a jako stálice se také hraje. Budeme se opakovat, ale perfektní grafické zpracování spolu s kvalitní hratelnosti je hodně silným argumentem, proč nechodit spát a... Hrát!
Více v naší recenzi.

Unit 13

Vedle výpravné adventury a superrychlých závodů bude od začátku prodeje PS Vita k dispozici také tradiční střílečka. Unite 13 sice kvalitou nedosahuje na špičky žánru, jako alternativa a první skutečné zapojení obou analogových páček do akce však funguje obstojně.
Více v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama