to-nejlepsi-pro-nintendo-ds
Článek To nejlepší pro Nintendo DS

To nejlepší pro Nintendo DS

Jan Horčík

Jan Horčík

19. 12. 2005 23:57 2
Reklama

Pod stromeček se dá nejbližším koupit ledacos. Svým rodičům můžete třeba pořídit nablýskané nové nádobí a mladšímu bratrovi krásné nové fusekle. Anebo si řeknete "Dost už bylo kravin!" a pořídíte všem dohromady Nintendo DS a nějakou pořádnou hru, u které se budou bavit všichni. Tady jsou naše tipy.

Sonic Rush

Vývojář: Sega
Homepage: Sonic Rush

Ježek Sonic je legenda. Jeho nejnovější inkarnace pro DS je vynikající hopsačkou ve starém stylu, ale s novými možnostmi. Dvě obrazovky poskytují prostor k extra-vysokým skokům, narazíte na spoustu nových protivníků a k tomu všemu se Sonic spolčil s kráskou z jiné dimenze. Jmenuje se Blaze a je to kočka v pravém smyslu slova. Dr. Eggman se znovu pokouší ovládnout svět a vy mu v tom musíte za každou cenu zabránit!

Jedno z největších překvapení vánoční sezony pro Nintendo DS.

Mario Kart DS

Vývojář: Nintendo
Homepage: Mario Kart DS

Mario Kart DS je první hrou, která dokáže využít wi-fi konektivity Nintenda DS. Nintendo spustilo svou globální wi-fi síť koncem listopadu v USA, Austrálii, Japonsku a většině západní a severní Evropy. A podle ohlasů se jedná o velký úspěch, obzvlášť ve spojení s touhle závodní hrou. Můžete hrát až proti třem dalším závodníkům z celého světa, ale klidně si i užít spoustu singleplayerových závodů.

Skvělé závody s Máriem. Jen škoda, že u nás zatím Nintendo Wi-fi není běžně dostupné.

Nintendogs

Vývojář: Nintendo
Homepage: Nintendogs


Jeden z největších hitů Nintenda posledních měsíců je hra naprosto pro všechny. Nintendo předvedlo další geniální tah - psíka chce dnes mít kdekdo, ale jakmile to rozkošné malé ťuťuťuňuňuňu vyroste, je z něj obvykle nenažraná bestie. Tak proč hráčům nedat virtuální "věčné štěně"? Uslyší na to hafo mladých slečen, ale i rodičů psíkůchtivých dětí. "Na, tady máš ohavného buldočka a jdi si s ním hrát někam ven".

Roztomiloučká virtuální zvířátka jsou hitem letošních Vánoc.

Advance Wars: Dual Strike

Vývojář: Intelligent Systems
Homepage: Advance Wars: Dual Strike

Pokračování populární tahové strategie z GameBoy Advance přináší mnoho nových vymožeností. Plně využívá dotykového displeje a znovu uvrhne hráče do víru válečné vřavy. Mezi hlavní novinku patří možnost boje na dvou bojištích současně. Samozřejmostí jsou pak i nové jednotky, spousta strategiích možností, na své si přijdou ostřílení veteráni i nováčci. Třešničkou na dortu je podpora wi-fi.

Povinnost pro všechny kované stratégy i fanoušky série.

Castlevania: Dawn of Sorrow

Vývojář: Konami
Homepage: Castlevania: Dawn of Sorrow

Historie série Castlevania sahá až do poloviny 80. let a za tu dobu si vysloužila přes dvacítku titulů. Dawn of Sorrow pro Nintendo DS se vrací ke kořenům v podobě klasické akční plošinovky ve stylu Turricana. Příběh zavádí hráče do roku 2036, kdy hlavní hrdina Soma zjistí, že je znovuzrozeným Drákulou. Jistá partička jej hodlá proměnit v Temného lorda. Soma musí uniknout aby zachránil sebe i své nejbližší.

Upíři, magie, akce, hrady, tajné místnosti, bossové... a spousta dalšího!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama