Returnal se zřejmě podívá na PC, v databázi Steamu se objevily nápadné zmínky
i Zdroj: PlayStation / Housemarque
Returnal Novinka Returnal se zřejmě podívá na PC, v databázi Steamu se objevily nápadné zmínky

Returnal se zřejmě podívá na PC, v databázi Steamu se objevily nápadné zmínky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 5. 2022 13:54 1

Loňský roguelike střílečkový hit Returnal se zřejmě, podobně jako řada dalších her původně exkluzivních PlayStationu, vydá vstříc hráčům na počítačích. V databázi Steamu byly totiž objeveny zmínky, které na Returnal přímo odkazují.

Reklama

  • Na Steamu se objevil zápis odpovídající Returnalu
  • Hra se tak možná vydá na počítače

Dnes se v databázi platformy objevil zápis záhadného titulu Oregon. Mezi uživatelskými tagy najdeme zmínky o “střílečce z pohledu třetí osoby”, “bullet hell”, “sci-fi”, “rogue-like”, “roguevania” nebo “ženské hrdince”. Už ty jsou dost jednoznačné. Mezi vlákny pro lokalizaci lze navíc najít zápis #status_tower s hodnotou Tower of Sisyphus. Tak se nazývá speciální nekonečný režim s vlnami nepřátel, zpřístupněný v březnové aktualizaci Ascension.

S informací přišel uživatel Twitteru s přezdívkou Nibellion. Zároveň podotkl, že se zmínka o Returnal objevila v loňském úniku informací z databáze GeForce Now, příchod na počítače je nyní téměř jistotou.

Returnal finského studia Housemarque vyšel v dubnu loňského roku jako jedna z vůbec prvních exkluzivit pro konzoli PlayStation 5. Hráče uchvátil vypilovanou hratelností, vysokou obtížností, zajímavým designem zbraní i nepřátel a pohlednou grafikou. Zmíněné rozšíření Ascension s režimem Tower of Sisyphus vyšlo o necelý rok později. Do července loňského roku se prodalo přes 560 tisíc kopií.

Recenze Returnal, nejadrenalinovějšího zážitku letošní jarní sezóny
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Returnal, nejadrenalinovějšího zážitku letošní jarní sezóny

29. 4. 2021 14:00
7

Nedostatek exkluzivních titulů pro současné konzole a nekonečný přísun odkladů letošních velkých her nechaly na jaře velký…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama