Returnal dostane s novou aktualizací kooperaci a nový režim
i Zdroj: Hrej.cz
Returnal Novinka Returnal dostane s novou aktualizací kooperaci a nový režim

Returnal dostane s novou aktualizací kooperaci a nový režim

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 3. 2022 09:35

PlayStation se po téměř půl roce od aktualizace 2.0 vrací ke svému velice zajímavému titulu Returnal a oznamuje Update 3.0, který se honosí dvěma obrovskými novinkami. Pro hráče se už za pár dní otevře kooperační režim a Tower of Sisyphus.

Reklama

  • Returnal dostane za necelé dva týdny novou aktualizaci
  • Ta do hry přidá kooperační režim a Tower od Sisyphus

Nové přídavky dorazí do hry už 22. března, od této chvíle se tak budete moct do nehostinného světa v kampani pustit společně se svým kamarádem. Ke hraní bude potřeba PlayStation Plus a studio Housemarque upozorňuje, že v kooperaci lze projít celou kampaň, ale pouze tu. Další obsah jako Challenge mód nebo již zmíněná novinka Tower of Sisyphus již kooperaci nepodporuje.

I novou věž si můžeme popsat. Dle vývojářů jde o „nekonečnou bitvu“, v zásadě vás hra postaví do velké věže sestávají z dvacítky podlaží. Vaším úkolem bude zabít všechny nepřátele a postupovat dále. Proti nám se postaví i nová monstra, tudíž půjde o zajímavou výzvu. 

Capcom oznamuje kooperační střílečku Exoprimal
i Zdroj: Hrej.cz

Capcom oznamuje kooperační střílečku Exoprimal

Vůbec prvním titulem na dnešní prezentaci State of Play je úplně nová série od Capcomu. Japonský vydavatel se rozhodl opět…

9. 3. 2022 23:13

Výše zmíněná novinka byla představena na včerejší prezentaci State of Play. Vysílání kromě aktualizace pro Returnal přinesla například představení nové značky Exoprimal od Capcomu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama