Recenze HyperX Cloud Mix Buds, solidních sluchátek, které potřebují další generaci
i Zdroj: HyperX
Článek Recenze HyperX Cloud Mix Buds, solidních sluchátek, které potřebují další generaci

Recenze HyperX Cloud Mix Buds, solidních sluchátek, které potřebují další generaci | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 12. 2022 18:23

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ, ZVUK 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

Čím dál tím více herních značek se snaží pokrýt i produkty, které patří spíše do segmentu běžného používání, přičemž je přizpůsobují i hernímu účelu. Máme tím na mysli přenosné myši, herní telefony, velká i malá sluchátka. Právě o TWS, neboli bezdrátových špuntech, se budeme bavit i dnes.

Reklama

SOFTWARE

Sluchátka mají dedikovaný software jak na počítačích tak na mobilech. Mobilní aplikace má více možností nastavení, jako dotykové ovládání nebo ekvalizér či režimy hudby. Jde ale o velice základní nastavení, ale pro základní přizpůsobení to rozhodně stačí.

Recenze HyperX Cloud Mix Buds, solidních sluchátek, které potřebují další generaci
i Zdroj: Hrej.cz

ZÁVĚR

HyperX Cloud Mix Buds jsou solidní herní špunty, které skvělé plní funkci, pro kterou jsou určené – hraní na spoustě zařízeních, jednoduchost přehození zvuku a solidní zvukové podání. Bohužel HyperX zde v některých ohledech zaostálo, jako například v absenci ANC, dotykovém ovládání a trochu komplexnějším softwaru. Ve spojení s poměrně vysokou cenovkou je rozhodně nemohu doporučit ke koupi všem – Cloud Mix Buds si dle mého rozhodně najdou své zájemce, ale půjde o velice úzké spektrum zákazníků. Osobně si ale nemyslím, že by šlo o zásadní chybu, HyperX by mělo zapracovat buď na nové revizi, nebo spíše další generaci, která může chyby napravit.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama