Článek playMOBIL 5: Výlet do herní historie

playMOBIL 5: Výlet do herní historie

Michal Křivský

Michal Křivský

17. 5. 2006 22:56
Reklama

Nový design

S přicházejícím létem nadešla i příhodná doba na změnu designu PlayMOBILu a doplnění nových prvků. U recenzí tentokrát naleznete přepracovanou hodnotící tabulku a také novinku v podobě kladných a záporných rysů každé testované hry. Obohacením jsou také ikonky symbolizující žánr. Věříme, že nová verze časopisu se bude líbit.

Recenze – mobilní hry

Již podle obálky s nestárnoucím ježkem Sonicem je patrné, že se podíváme do herní historie. Vedle skvělého mobilního zpracování úspěšné plošinovky z konzole Sega Mega Drive v rubrice také čekají legendární Lemmings, kteří stejně jako Sonic, nic neztratili ze své originality a zábavnosti. Zub času se na nich vůbec neprojevil, přestože bychom jim mohli napočítat přes patnáct let. Krom těchto herních „veteránů“ naleznete v playMOBILu i čerstvé novinky. Například vynikající vesmírnou střílečku E-Brid či Asterix & the Vikings – volné pokračování úspěšné plošinovky. Zaujaly nás také netradiční on-line automobilové závody Motoraver určené 3D mobilům Sony Ericsson. Zkrátka her se jako obvykle urodilo více, což znamená, že se měsíc do dalšího vydání časopisu nebude nikdo nudit.

Novinky

Přírůstky v oblasti telefonů se točí kolem nově oznámených mobilů značky Nokia, která vynechala oznámení na CeBITu, jenž se konal před měsícem. Z očekávaných her můžeme vybrat například ruskou strategii/RPG Age of Heroes: Underground Horror, či konzolovku Chu Chu Rocket původně od Segy.

Téma

Tentokrát jsme se zaměřili na stylové vybavení, kterým si můžete vybavit telefon. Každý si asi představí různé handsfree, ale ve skutečnosti to jsou daleko zajímavější kousky jako speciální značkové čepice, helmy, bundy, brýle a další. Vše uzpůsobené ke spolupráci s mobilem.

Další mobilní platformy

I pro majitele handheldů je připravena jejich obvyklá porce. Pro platformu Nintendo DS je připravena Animal Crossing Wild World, zatímco u Sony PSP naleznete OutRun 2006: Coast 2 Coast a Samurai Warriors: State of War.

Testy telefonů

V každém čísle playMOBILu také přinášíme recenze zajímavých telefonů. Tentokrát se do časopisu dostaly telefony Samsung D800, Motorola Pebl U6 a Nokia 3250. Fajnšmekrům je určen také článek o nejdražším luxusním telefonu Serene, jenž je u nás oficiálně v prodeji za 32 tisíc korun. Zajímavý ale není jen svou cenou, ale zejména designem.

Kompletní obsah časopisu naleznete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama