Článek playMOBIL 4: Doba ledová je doba ledová

playMOBIL 4: Doba ledová je doba ledová

Michal Křivský

Michal Křivský

18. 4. 2006 22:46
Reklama

Zajímavých her na platformu Java bylo tento měsíc dostatek, ale novinkám zcela jasně kralují modely mobilních telefonů, které byly představeny na veletrhu CeBIT. playMOBIL také přichází s velikonočním dárkem v podobě tapety dle vlastního výběru zdarma – každý by si měl vybrat.

Nášup telefonů

Novinky se nesou zcela v duchu hannoverského CeBITu, kde výrobci mobilů představili řadu zajímavých modelů. Proto se rubrika nových telefonů nafoukla na úkor ostatních sekcí. Přehled novinek doplňuje reportáž s dojmy z výstaviště.

Oblivion i na mobily

Z herních novinek si nejvíce pozornosti zaslouží mobilní verze v současnosti nejopěvovanějšího RPG pro Xbox 360 a PC – The Elder Scrolls IV: Oblivion. Hra přinese odlišné zpracování, ale snad i podobnou porci zábavy...

Téma

Téma se věnuje nebezpečí virové nákazy, jemuž jsou vystaveni téměř všichni majitelé mobilních telefonů. Viry již dávno nejsou doménou osobních počítačů a obezřetní by, při stahování souborů, práci s e-maily a multimediálními zprávami, měli být všichni bez rozdílu. Dozvíte se, že stačí opravdu málo.

Recenze – mobilní java hry

Recenze se věnují aktuálním novinkám, které si můžete do mobilního telefonu pořídit. Hrou čísla je obálková Ice Age 2: Arctic Slide, v níž se ústřední role ujme šavlozubá kryso-veverka. Tato arkáda se nechala inspirovat klasikou v podobě ježka Sonica a nabízí tedy skvělý spád a hratelnost. Dalším pozoruhodným titulem je Mobidogs. Hra je vhodná pro všechny, kdo si nechtějí pořizovat Nintedo DS a Nintendogs. Svoji předlohu sice kvůli omezením danými mobilními telefony nepředstihne, ale i tak je péče a hraní si s virtuálním hafanem zábava. Milovníci akce s prvky RPG pak jistě nepohrdnou Kamikaze 2: The Way of Samurai. Zajímavých her je ale více, stačí nahlédnout do obsahu.

Další mobilní platformy

Rubrika Nokia N-Gage potěší milovníky retra. Zrecenzovány jsou hned dva díly kolekcí klasických her od Atari (Atari Masterpieces Vol. I a Atari Masterpieces Vol. II). V oddělení Nintendo DS naleznete zhodnocení Kirby: Power Paintbrush a Tony Hawk’s American Sk8land. Na majitele Sony PSP čeká Prince of Persia: Revelations.

Testy telefonů

Vedle her na stránkách playMOBILu naleznete i testy nových mobilů. Tentokrát se pod palbu dostaly LG F3000 připomínající sporťák, dámská Nokia 7360 a super vybavená žiletka Motorola Razr V3x. V oddělení „hračiček“ také naleznete informace o nové verzi českého maximobilu z Jablonce a o telefonu s desetimegapixelovým fotoaparátem.

Kompletní obsah časopisu naleznete na této adrese
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama