Článek playMOBIL 12: To je ale nadělení

playMOBIL 12: To je ale nadělení

Michal Křivský

Michal Křivský

6. 12. 2006 23:06
Reklama

Nový playMOBIL se kompletně nese v duchu Vánoc a svým obsahem by vás měl příjemně naladit na nadcházející svátky.

Hry zdarma

Nebyly by to pravé vánoce, kdyby tu nebyly připraveny dárky. playMOBIL ve spolupráci se soutěží Becherovka Game 2006 připravil exkluzivní ochutnávku z kategorie Java her. Čtenáři dostanou možnost si zdarma stáhnout dvě hry – a to malebné RPG Prokletí Becherova a arkádu Becherovka Ball – klon Arkanoida.

Recenze – mobilní hry

Jedny z nejtrvanlivějších mobilních her jsou strategie a logické hry. A právě dvojice logických her zaujímá v novém čísle pomyslné přední příčky. Hra Chcete být milionářem? Druhé vydání sice ve srovnání s prvním dílem nepřichází s ničím novým, ale sada nových otázek a český překlad bohatě stačí. Stejně na tom je Celebrity verze stejné hry, v níž se okruh otázek točí kolem bulváru, hudebních hvězd, sportovců, filmů atd. Opět je v češtině a také nabízí otázky zaměřené přímo na české reálie. Rubrika recenzí je plná titulů různých žánrů, a tak ještě třeba zmiňme podařenou logickou hru Magical Dice, či novou verzi městských závodů Midtown Madness 3 – 3D verzi.

Novinky

Co se chystá? Například se dočtete, že jsou ve vývoji další Worms, konkrétně Worms World Party, v přípravě je také nový Star Wars titul. A také se dozvíte, že i na mobilní telefony se chystá simulátor lovce – Deer Hunter 2. Nechybí ani novinky ze světa mobilních telefonů.

Téma

Zima a k ní patří odpovídající radovánky na sněhu. A co když není? Pak téma nabídne mix „sněžných“ her, pro zpestření volného času. Druhé téma se naopak zaměřuje na tipy pod vánoční stromeček – dozvíte se, jaké telefony doporučuje redakce (členěné podle cenových hladin).

Další mobilní platformy

Časopis nezapomíná ani na další mobilní platformy. Majitelé handheldu Nintendo DS si mohou přečíst hodnocení her Age of Empires: The Age of Kings a Need for Speed Carbon: Own the City. Rubrika PlayStation Portable nabízí recenze Killzone Liberation a Moto GP.

Telefony

I když téma s výběrem telefonů, coby dárků, zabírá velkou část časopisu, zbylo místo i na recenze aktuálních telefonů. Zaujmout by vás mohl walkman Sony Ericsson W950i, „placatý“ Samsung D900, či velmi vyrovnaná Nokia N73.

Kompletní obsah časopisu naleznete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama