Článek playMOBIL 10: Opravdový zločin

playMOBIL 10: Opravdový zločin

Michal Křivský

Michal Křivský

15. 10. 2006 22:50
Reklama

Aktuální playMOBIL vás jako každý měsíc zavede do světa mobilní zábavy a představí vše, co se k tomu pojí. Těšit se můžete na rozmanité herní platformy, ale také cenné informace o nových telefonech.

Recenze – mobilní hry

Trhákem říjnového playMOBILu je konverze konzolové/PC hry True Crime: New York City, která převádí koncept tohoto „policejního“ klonu GTA na mobily. Po vzoru originálu se stáváte policistou Marcusem Reedem, který vyráží do ulic New Yorku, aby se utkal se zločinci tváří v tvář. Hra nabízí do jisté míry volnost pohybu a jednání, zločince můžete zpacifikovat způsobem jaký uznáte za vhodný atd. Konverze se na rozdíl od „velkých“ verzí opravdu povedla. Více se dozvíte z recenze. Z dalších her, na které můžete v playMOBILu narazit, lze jmenovat třeba také povedenou konverzi Sonic the Hedgehog Part 2 či druhé pokračování plošinovky Mr. Schizoo. Milovníci kopané mohou zaplesat nad akčním pouličním fotbálkem Street Soccer World Tour a legračním (a také zábavným) LEGO World Soccer. Příznivci závodních titulů mohou zjistit jak kvalitní je rallye V-Rally 3D či simulátor ploché dráhy Speedway 3D. Další hry najdete v novém playMOBILu.

Novinky

Co nás v dohledné době na mobilních telefonech čeká? Samé zvučné tituly jako například Anno 1701 Mobile, která bude aktivně spolupracovat s PC strategií, takže ani na cestách nebudete od oblíbené hry odtrženi. Další podrobnosti o LEGO Racers, Destroy All Humans! 2 a dalších naleznete v časopise.

Téma

První téma se věnuje hrám zpracovaným ve 3D, zatímco druhé se zaměřilo na netradiční, přesněji bláznivé, mobilní příslušenství.

Další mobilní platformy

playMOBIL se nevěnuje pouze mobilním telefonům a hrám na ně, své místo mají i handheldy Nintendo DS a PlayStation Portable. Na první jmenovanou platformu jsou připraveny recenze Lost Magic, Metroid Prime: Hunters, u PSP se zase dočtete o Ridge Racer 2 a Tekken: Dark Resurrection.

Telefony

Vedle obsáhlých novinek ze světa mobilů najdete na stránkách playMOBILu také recenze telefonů a příslušenství. Z mobilů se tentokráte dostalo na Sony Ericsson W850i, Nokia 5500 Sport, Samsung Z400 a Motorola Razr V3i.

Kompletní obsah časopisu naleznete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama