Mortal Kombat Článek Mortal Kombat

Mortal Kombat

Vilém Koubek

Vilém Koubek

27. 7. 2010 22:00 17
Reklama

HT: Dobrý večer, dámy a pánové, mé jméno je Vilém Koubek, ale většinou mi říkají Hej Ty a díky osvíceným lidem ze splatterTV budu vaším průvodcem novou sezónou turnaje, který je stár jak hráčstvo samo. Turnaje, který už se tu objevil tolikrát, že ho distributoři stihli zprznit, zkřížit, rozkopat, překopat a nakonec z něj udělali odpolední zábavu pro malé holky a kluky, kteří si doma strkají pastelky do nosu a myslí si, že jim z ran teče malinová šťáva, která chutná jako železo. Jak vědí, jak chutná železo? Neptejte se mě, já si tyhle sračky nevymýšlím... Nicméně to je úplně jedno, nová sezóna totiž bude úplně jiná. Určitě jste si všimli, že už je hluboce po desáté, a to kromě toho, že bude naše show propíraná pornografickýma reklamama, znamená, že některý z distributorů pravděpodobně viděl, jak někoho srazilo auto, a tak se mu to líbilo, že se do turnaje rozhodl vrátit brutalitu. Nevím, kterej z těch bastardů to byl, ale jednoho dne mu musím koupit panáka!

S brutalitou se show docela drasticky promění, vrátí se fatální útoky a krev bude stříkat proudem, ale tím změny ani zdaleka nekončí. Jelikož o nich ale vím docela velký kulový, mám tady ve studiu zahraničního specialistu Jerryho Greena, který bude mezi tím mým vulgárním a nezasvěceným patosem působit jako maják, o kterej se rozbíjejí vlny mý inteligence. Takže co takhle mu dát slovo a zároveň ho nechat představit hlavní aktéry dnešního dílu!

JG: Díky, Hej Ty, a dobrý večer, dámy a pánové. Přesně jak to tady můj lehce impotentní a proto přehnaně mužský kolega-

HT: Hej!

JG: -řekl, bude devátá sezóna naprosto odlišná od té minulé a v duchu dnes velmi moderních návratů ke kořenům a restartů se vydá po stopách prvních tří sezón. Zároveň je ale vylepší novinkami, aby přinutil i dnešní mladé lidi k jejímu sledování, ale vzhledem k tomu, že je můj impotentní kolega krvavě nadržený a pro začátek už jsme toho namluvili dost, řekneme si o nich později. Teď se pojďme vrhnout rovnou na naši dvojici bojovníků. A kým jiným začít, než miláčkem davů a zvlhčovačem žen - Johnny Cagem. Proti tomuto svalnatému, brýle-nosícímu a uhlazenému fešákovi se postaví krvelačná, fialově oděná Mileena, která, jak ji známe, mu určitě dá ochutnat trochu z toho tajemství, co skrývá pod rouškou. A tímto ti předávám slovo, Hej Ty.

HT: Už bylo na čase, co říkáte lidi, taky máte z těch jeho keců pocit, že budete smrkat žvance mozku? To je jedno, koloseální aréna narvaná k prasknutí volá po krvi a Cage si konečně domasíroval bradavky, takže se vydává do útoku! Okamžitě z kontaktní vzdálenosti vystřeluje pěst a pro případ neúspěchu ji kryje kopem z otočky, ale na to je Mileena moc zkušená bojovnice. Přidřepnutím se jeho úderům vyhýbá, podráží Cageovi nohu a už během jeho pádu do něj vráží obě bodla. Přihřátej Cage teď asi lituje, že na sobě nemá žádný brnění, kvičí a nezastavitelně krvácí. Zároveň to ale vypadá, že ho to pořádně nasralo, protože se začíná rozsvěcet... a holy shit! Mileena dostala zelenou bombu do čelisti, že by ji cítil i predátor v masce! Na bojiště dopadají první zuby - tahle holka bude žrát do konce života brčkem a lidi šílí, řvou a skandují. Překvapivě to Mileeně jakoby dodává energii, využívá setrvačnost rány, přenáší ji do hvězdice dozadu a už je zase u Cage. Zkrvavená rouška na ní vlaje, jak křičí vysklenou pusou, ale drží na místě. Naopak její pěsti vyrážejí dopředu jako hydraulická kladiva a Cage dostává čtyři údery, během nichž je slyšet praskání kostí, lupání vnitřních orgánů a tříštění kloubů. To si ze mě musíte dělat prdel! Tahle ženská rozmlátila horu masa pomocí čtyř tankovejch úderů a ještě má sílu k tomu, aby z něj vyrvala bodce a nadělala do něj další pár větracích otvorů. Cage dopařil, stojí tam schoulenej, jako by v něm vybuchla bomba, krev z něj teče potokama a každej vánek ho pravděpodobně rozhoupe k poslední cestě do kytek. A Mileena rozjíždí poslední úder. Strhává si z pusy roušku a... a ku/&*! Tohle je pěkně hnusnej úsměv! Ba co víc, ta holka saje a začínaj se dít divný věci! Cage jako by k ní něco začalo táhnout navzdory jeho zraněním. V zemi po něm zůstávaj rýhy od nohou a krvavý čáry... a už je u ní! Co teď? Plivne mu ta bestie do ksichtu a bude doufat, že ho to zlomí? U svatýho Chucka Norrise! Vona se mu zakousla do krku a trhnutím mu přetrhala všechny tepny a cévy, nehledě na to, že mu vyrvala hrtan i se zbytkem těch sraček! Aby toho ale nebylo málo, chytá Cageovu hlavu levou rukou a nohou za hlasitého prasknutí páteře odkopává jeho bezvládné tělo! Takhle ho vysvačit, tomu se říká Styl s velkým „S“, dámy a pánové. Zápas končí, dekapitovaný, probodaný Cage padá k zemi, Mileena se oblizuje a zahazuje hlavu do publika... a v publiku se o ni strhává nevídaná šarvátka! Peklo! Tahle sezóna by konečně mohla mít koule!

JG: Tak jste to sami viděli: zápas proběhl ve značně krvavém duchu, fanoušci byli nadšení a Hej Ty se uculuje, jako by se mu právě Hummerem podařilo zajet výpravu penzistů. Nutno však podotknout, že se nám nadcházející sezóna ani zdaleka nepředvedla v plné kráse. Plánuje se totiž celá řada zpestření jako týmové bitvy, nebo možnost uplácet bojovníky, aby se objevili v bonusových epizodách. Když už je řeč o penězích, celou hromadu jich pořadatelé nasypali do výroby bojišť a do technologií, které by vám měly zprostředkovat co nejbrutálnější zážitek. Portfolio účastníků ještě není kompletně zaplněné ani potvrzené, nicméně dá se směle počítat s tím, že vám na bojišti předvedou všichni známí, a kdyby náhodou ne, určitě vám bude nabídnuta možnost uplácet je. Pravdou také je, že nám některé věci pořadatelé schválně neprozrazují, abyste vy diváci byli taky trochu překvapení.

HT: Jo, mají to pěkně vymyšlený, ale kdo by je za to nenáviděl, právě proto je naopak milujeme - protože nás vždycky dostanou, no ne? Náš čas vypršel, takže se zatím mějte a do příští epizody si pořiďte trochu stabilnější pajšly, protože se na nás chystá zápas Sub-Zero proti Scorpionovi a něco mi říká, že proti tomu masakru, co tihle dva rozpoutají, byl dnešní zápas jen nevinná předehra. Takže zatím, vy krvežíznivý pijavice!

JG: Dobrou noc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama