microsoft-konference-e3-2007
Článek Microsoft konference E3 2007

Microsoft konference E3 2007

sleepless.

sleepless.

10. 7. 2007 22:55 22
Reklama

7:01 - Tak a to je úplný konec. Martin Bach a Farid Starman byli přítomni na místě, tedy přímo na tiskovce a nebude dlouho trvat, než nám pošlou své psané dojmy. Rovněž vám hodláme celou konferenci nabídnou ke stažení v podobě videa, které snad kluci pořídili. Jinak E3 teprve začíná. Ještě v průběhu dneska budou následovat tiskovky Nintenda a večer pak i Sony, které bychom vám rádi přiblížili podobným způsobem, jako konferenci Microsoftu.

6:59 - ještě než bude úplný konec, tak se na podiu zjevuje kapela složená z Halo 3 fanoušků, aby něco zahrála...a je to lepší než úvodní píseň. Ty housle vážně nejsou marné.

6:58 - video nabízí záběry přímo ze hry...jsou sice krátké, ale jsou ze hry, respektive ze singleplayer kampaně a to se počítá.

6:57 - tisková konference Microsoftu pomalu končí, ale předtím je tu ještě nový trailer z Halo 3!

6:56 - Moore hovoří o Xbox 360 titulech, které vyjdou letos do konce roku. Opakuje názvy her, které jsme dnes během konference viděli, nebo o nich slyšeli.

6:55 - od září bude k dispozici i speciální Halo 3 edice konzole Xbox 360.

6:54 - Peter Moore slibuje, že bude Halo 3 největší launch v historii zábavního průmyslu.

6:52 - teď následuje trailer z Halo filmu..ne ze hry, ale filmu...jako režisér je zmíněn Neil Blomkamp. Nutno říci, že jeho styl je na traileru vidět...vážně.

6:46 - předváděčka dema Assassin's Creed - pěkně se nám hošík škrábe po zdech - troška Prince of Persia akrobacie, likvidace protivníka a teďka padl chudák Altair do pasti..je obklopen protivníky a bude a bojuje s nimi. Souboje nejsou hack and slash, ale jde o pomalejší záležitost, kdy musí člověk evidentně využívat prostředí a předvídat další akce protivníka. Altair teď zdrhá a následuje nahánění soupeře po střechách i v ulicích, kde se do cesty pletou obyčejní lidé.

6:45 - Jade Raymond z Ubisoftu prezentuje se svým kolegou Assassin's Creed.

6:44 - 26. července bude plná verze RESI 5 videa ke stažení na Xbox Live.

6:44 - Záběry z Resident Evil 5!Hra vyjde podle všeho ještě letos, protože by všechny hry prezentované během této konference měli vyjít ještě letos - pokud Peter Moore nekecal. RESI 5 jako jediná z prezentovaných her nevyjde letos, jak Peter Moore zdůraznil, což mi jaksi uniklo. Takže díky Faridovi za nápravu a omluva za mystifikaci. Popel už se sype...

6:43 - Moore zmiňuje Ace Combat 6, Eternal Sonata a Devil May Cry 4.

6:42 - na jaře 2008 bude k dispozici nový obsah pro GTA IV, který bude Xbox 360 exkluzivní. Ale to už víme..stálo to 50 milionů babek.

6:40 - no a teď následuje video z Grand Theft Auto IV. Jsou to záběry známé z druhého traileru. Oba dva doposud vydané GTA IV trailery prý byly sestaveny ze záběrů z Xbox 360 verze hry.

6:39 - multiplayer beta CoD4 na Xbox Live..brzy.. další informace na CharlieOscarDelta.com

6:37 - ze záběrů vypadá CoD4 moc pěkně...škoda, že je to FPS a navíc vojenská. Nicméně, plížení v trávě pár metrů před nepřátelskými jednotkami je hodně, hodně napínavé. No a teď všechno končí. Jak ta situace dopadne..ksakru

6:34 - dva developeři z Infinity Ward budou ukazovat CoD4. Šéf vývoje CoD4 Jason West hraje Call of Duty 4, konkrétně úroveň odehrávající se v Černobylu. Člověk by skoro řekl, že hraje S.T.A.L.K.E.R.a

6:33 - pro ElDoRado1239 - Lost Odyssey video bylo nové..a moc pěkné :) Jakmile konference skončí, tak bude určitě vydáno, stejně jako záběry z ostatních her.

6:31 - video z Call of Duty 4. Microsoft CoD4 věří, když si hra vysloužila separátní videopresentaci. Jde o trailer, který je ke stažení na Hrej.

6:29 - videomontáž záběrů z PC her - Thrillville: Off the Rails, Hellgate: London, Age of Empire III: Asian Dynasty, Stranglehold, Gears of War, BioShock, Crysis, BlackSite: Area 51, World in Conflict, Age of Conan, Lost Planet, Kane and Lynch: Hed Men, Company of Heroes: Opposing Fronts, Zoo Tycoon 2: Extinct Annimals, Juiced 2, Viva Pinata, Spider Man: Friend or Foe.

6:28 - Peter Moore je zpět na pódiu a hovoří o Games for Windows Live a Winodws Vista. Mimochodem, PC verze GoW a Viva Pinata nejsou Vista exkluzivní.

6:23 - hlavní designér Gears of War Cliffy B odprezentuje PC verzi hry, která nabídne nový multiplayer mód, pět nových singleplayer kapitol a nové nepřátele i zbraně. Jedním z nepřátel je Brumak a boj s ním teď Cliffy prezentuje.

6:22 - Oznámení - Viva Pinata a Gears of Wars vyjdou ještě letos na PC. GoW nabídne nový obsah, editor úrovní a další nové prvky.

6:22 - Tak a teď bude Kim hovořit o Games for Windows.

6:21 - hudební motiv z traileru má nepopiratelný Final Fantasy nádech..

6:20 - následuje...videoprezentace Xbox 360 RPG Lost Odyssey od týmu Mistwalker a Hironobu Sakaguchiho..tatínka Final Fantasy série. Hra vyjde ještě letos.

6:19 - a kurňa, tak Project Gotham Racing 4 prý vyjde už v září!

6:17 - po živé prezentaci PGR4 následuje trailer se spoustou záběrů z jízdy na sněhu, za deště a tak dále. Efekty počasí v PGR4 vypadají vážně moc pěkně.

6:16 - no vida, tak hnedka na úvod záběry z PGR4 s motorkama, jejichž přítomnost ve hře byla potvrzena teprve nedávno.

6:15 - Kim vyzdvihuje Forza Motorsport 2 a prodejní úspěch této hry v Evropě. Navazuje prezentace PGR 4 od vývojářů z Bizarre Creations.

6:14 - na pódiu je šéf Microsoft Game Studios Shane Kim. To znamená, že teď se budeme konečně bavit zase o hrách.

6:13 - no hurá, na podzim bude služba Video Marketplace k dispozici i v Kanadě a Evropě. To samé platí i pro Xbox 360 Elite model.

6:12 - všechny seriály a filmy, které byly součástí videomontáže budou ode dneška k zakoupení na Video Marketplace.

6:09 - Bell představuje Xbox Live Video Marketplace, rozpráví o úspěchu tohoto segmentu XBL služby a oznamuje, že součástí XLVM budou filmy a seriály od společnosti Walt Disney a všech jejích studií - tzn. kreslené filmy, kreslené seriály, hrané filmy atd. Jsem zvědavý, jestli MS konečně nabídne Video Marketplace i nám v Evropě!

6:08 - dnes na XBLA přibyly tituly Sonic the hedgehog a Golden Exe.

6:06 - videoprezentace chystaných XBLA her - War World, Bomberman Live, SWOS, Every Extend Extra Extreme, Geono, Wing Commander Arena, Feeding Frenzy 2, Track and Field, Golden Exe, Space Giraffe, Puzzle Fighter II Turbo, Poker SMash, SwitchBall, Tetris Splash, Puzzle Quest, Boku Sudoku, Sonic a pár dalších.

6:05 - služba Xbox Live překročila hranici 7 milionů uživatelů. za rok už to prý bude více než 10. Jednou z nejpopulárnějších součástí Xbox Live je Xbox Live Arcade.

6:03 - na pódiu je nějaký hráč NFL, který hraje Madden NFL 08 a předvádí, jaké to je, když hra běží v 60 fps za sekundu. Jeho jméno nám nějak uniklo (že by Reggie Bush), ale čert to vem. Během 20 sekund hraní zakřičel asi desetkrát, jak je hra realistická.

6:01 - thymolinový úsměv pana Bella představuje sérii sportovních her pro X360 od EA, které všechny do jedné poběží v 60 fps, zatímco minulý rok běžely v30 fps.

6:00 - video prezentace Xbox 360 titulu Naruto: Rise of Ninja od Ubisoftu. Škoda, že zrovna Naruto anime nemusím, jinak bych si to užíval.

5:58 - Bell představuje nový Big Button ovladač pro Xbox 360, který vypadá skoro na chlup stejně jako Buzz ovladač pro PS2! Navíc má úplně stejnou funkci. To zase bude debata...bože můj. Ovladač se bude prodávat s hrou Scene It? Lights, Camera, Action, což je kvízový titul..opět ve stylu Buzz her.

5:57 - na pódiu je šéf globálního marketingu Jeff Bell, který představí zbrusu nový titul.

5:54 - videomontáž obsahující sestřih záběrů z Xbox 360 her Project Gotham Racing 4, Stranglehold, Call of Duty 4, Guitar Hero III, Beautiful Katamari, Lost Odyssey, NBA Live 08, Mass Effect,  MoH: Airborne, Tiger Woods PGA Tour 08, Ace Combat 6, NHL 08, Assassin's Creed, Spider Man: Friend or Foe, The Simpsons Game, Splinter Cell Conviction, Nascar 08, BioShock, Tony Hawk:Proving Ground, Hal-Life 2: Ep 2, Rock Band, Team Fortress 2, Naruto: Rise of Ninja a další.

5:51 - čísla, čísla, čísla, čísla..Xbox 360 hry stojí v čele pelotonu a táhnou celý herní průmysl...GTA, Halo, Madden...nejprodávanější brandy současnosti...GTA IV, Halo 3, Madden NFL 08..potáhnou prodeje her letos na podzim.

5:50 - Moore prezentuje prodejní čísla Xboxu 360 a her pro tuto konzoli od chvíle, kdy byly na trhu uvedeny konzole PS3 a Wii.

5:49 - Mass Effect vyjde až v listopadu! To je docela zklamání, poněvadž jsme počítali s tím, že hra vyjde během léta, nebo na začátku podzimu. Škoda.

5:48 - dramatická videomontáž se spoustou záběrů ze hry i z animaček. Chceme datum, kdy ta hra vyjde?

5:47 - drezentace Mass Effect od BioWare - hurá!

5:46 - videomontáž z Viva Pinata - nějaký party titul. Aha Viva Pinata: Party Annimals - nový titul postavený na TV show se spoustou miniher a podporou multiplayeru.

5:44 - nějak se jim ten song zadrhl, ale jinak fakticky dobrý.

5:42 - Peter Moore hraje s lidmi z Harmonixu (včetně šéfa Alexe Rigopulose) písničku z Rock Band - Main Offender od The Hives. A víte co, nevypadají zas tak trapně, jak by člověk řekl.

5:40 - všechny dema a videa, která budou během konference prezentována, si prý hráči zahrají ještě tento rok. Tedy ne ona videa, ale hry, z nichž ona videa a dema pochází :)

5:39 - hodně vlažný potlesk! Na pódiu začíná hovořit Peter Moore, který děkuje kapele - jsou to všechno Halo fandové.

5:37 - basa tvrdí muziku a v kombinaci s housličkama je to fajn. Housle jsou supr, jen kdyby to nebylo všechno obehnáno efektama. Ale co, má to navodit mystickou atmosféru a to se docela daří. Rozhodně zajímavější, než kdyby si na úvod pozvali někoho ve stylu Karla Gota.

5:35 - hmm, tak ona je to nějaká kapela. Jakoby irské housle, do toho samply, troška kytar. Snad se z toho nevyklube nu-metal. Zatím to zní kakofonicky roztomile :)

5:34 - konečně to začíná. Obecenstvo má přivítat 5 Halo fanoušků z Illinois. Proč? to netušíme.

5:22 - ranní ptáče nikdy nikam nedoskáče, byť je východ slunce docela pěkná záležitost.

Ještě než všechno začne, tak si můžete na několika fotkách z GamerScore.blogu pohlédnout místo, kde se bude tisková konference Microsoftu konat. Jedna z fotek (úplně první v horní řadě zleva), ta na níž jsou k vidění čtyři konzole Xbox 360 na stojanech, vyvolala v posledních hodinách poměrně solidní vlnu spekulací. Spousta lidí se domnívá, že každá z oněch čtyř konzolí reprezentuje jednu verzi konzole Xbox 360 – Core, Premium, Elite a ???. Představí tedy Microsoft během tiskovky další verzi Xboxu 360? Dozvíme se za pár hodin.


Microsoft konference E3 2007
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft konference E3 2007
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft konference E3 2007
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft konference E3 2007
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft konference E3 2007
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft konference E3 2007
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft konference E3 2007
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft konference E3 2007
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama