The Chronicles of Riddick: Developer's Cut Článek LEVEL 221: Ospalí pejskové

LEVEL 221: Ospalí pejskové

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

23. 8. 2012 22:34 1
Reklama

Je to tady! A tenhle měsíc se tohle zvolání hodí hned několikanásobně. Tou nejpodstatnější informací je, že vychází nový Level 221 se skvělými plnými hrami ze série The Chronicles of Riddick. Hned v závěsu ale s radostí oznamujeme, že si tohle všechno můžete pořídit za pouhých 200 Kč, tedy hned o 60 korun levněji než doposud. Věříme, že vás tahle nabídka zaujala a společnými silami udržíme Level ve formě i koncem léta.

SLEPÝ DIESEL

Jak už jsme avizovali výše, na Facebooku a všech myslitelných kanálech, jako plnou hru jsme po docela dlouhé době sehnali střílečku. A ne ledajakou! Série The Chronicles of Riddick, která se může pochlubit dvěma kvalitními díly Escape from Butcher Bay a Assault on Dark Athena, je skvěle hodnocená, ještě dnes za ní dáte v obchodech nemalý peníz a hlavní roli v ní ztvárnil herec Vin Diesel. Jako dárek vám přinášíme obě hry v české lokalizaci (text) a s přáním toho nejlepšího herního zážitku.

RESIDENT EVIL PO ŠESTÉ

Pokud lačníte po informacích o připravovaných hrách, těšte se na opravdu podrobné dojmy z hraní Resident Evil 6. Hra vychází až v půlce října, už nyní jsme se ale mohli projít po třech lokacích se šesti hlavními hrdiny, abychom zjistili, jak je na tom série po nevýrazném kooperačním šaškování z pátého dílu. Vedle toho jsme se ale na zoubek podívali i dalším hrám, jako je datadisk pro Wow – Mists of Pandaria, čerstvě oznámené pokračování závodní série GRiD a nezapomněli jsme ani na dvojici sportovních her od EA, tedy FIFA a NHL.

NEJLEPŠÍ HRY JSOU ZADARMO

V tématu čísla jsme se zaměřili na free-to-play hry jakožto fenomén, který se stal hodně rychle neoddělitelnou součástí herního průmyslu. Náš článek cílí na střílečky a hodnotí všechny oblíbené kousky, které si můžete sami zadarmo zahrát. Recenzí je opravdu hodně a nechybí ani výhled do budoucna s úvahami, co nového nám ještě vývojáři na poli F2P stříleček přinesou. Pokud se vám bude článek líbit, nevylučujeme, že se v některém z příštích vydání zaměříme i na další žánry.

LETNÍ PŘEKVÁPKO Z HONKGKONGU

Teď už konečně k recenzím, které otevírá detektiv Wei Shen ze hry Sleeping Dogs. Hru si vzal do parády Jirka Bigas a jeho nadšení téměř nemělo konce. Jasně, Sleeping Dogs zřejmě neposunou žánr městských akcí dál, ale hra je to natolik vyvážená, že by vám rozhodně neměla chybět v knihovničce. A pokud přeci jen neholdujete akci tohoto typu, pokračujte dál. Na třech stranách recenzujeme vynikající adventuru Deponia, došlo také na frenetickou tower defense střílečku Orcs Must Die! 2, sci-fi střílečku Inversion a v neposlední řadě také překvapivě kvalitního Spider-Mana. Z konzolí pak musíme jednoznačně vypíchnout HD remake prvního a druhého dílu Tony Hawk’s Pro Skater a hlavně hlubší analýzu konzole Wii U se všemi dosud oznámenými hrami a také handheldového macka 3DS XL.

TOHLE SE LÍBÍ UŽIVATELI RIPLEYOVÁ

Retro sektor si pro sebe urvali Vetřelci s poutavým článkem o vzniku téhle legendy z roku 1981. Nechybí ale ani příběh o nikdy nevydané prehistorické hře BC, nebo procházka po Xeenu, zemi, ve které se odehrává čtvrtý díl série Might & Magic. Pokud budete listovat dál, narazíte na rozhovor s tvůrci hry Lucius a profil studia Wadjet Eye. A to jsme ještě nezmínili sekci hardware, ve které vás čeká podrobný test herních notebooků a outdoorových videokamer.

Tohle a mnohem víc najdete už od pátku 24. srpna v prodeji za sníženou cenu 200 Kč!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama