Sacred 2: Fallen Angel Článek LEVEL 211: Chtěli jste mě, jsem tady!

LEVEL 211: Chtěli jste mě, jsem tady!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

17. 11. 2011 23:00 4
Reklama

Vytrvalostní běh. Těmito dvěma slovy by se dala jednoduše shrnout uzávěrka 211. čísla, které jsme pro vás v potu tváře připravovali v uplynulém měsíci. Bylo to náročné a důvody určitě sami dobře znáte. Letošní podzim je nebývale bohatý na top tituly, a když se jich v jednom měsíci sejde hned několik, připomíná život v redakci jízdu na horské dráze. Co se vešlo, to najdete uvnitř nejnovějšího LEVELu, všechno ostatní už pro vás připravujeme do vánočního vydání.

SACRED 2 = 2 DVD

Začněme ale přílohou, kterou se k naší radosti stalo špičkové RPG Sacred 2 v češtině, jež vám zaručeně zkrátí čekání na Diablo III. Hra se skvělým příběhem, herními mechanismy, hodnocením 8/10 a naneštěstí také mamutí velikostí nám zabrala obě DVD a už nezbylo místo pro cokoliv jiného. Videomateriál si proto bere měsíční pauzu, aby na vás mohl co nevidět zaútočit znovu!

ÚCHVATNÝ RECKONING

Ačkoliv to vypadá, že už všechny skvělé hry vyšly, zdání klame. I příští rok totiž bude bohatý, což jsme do značné míry zjistili v Londýně na akci EA Showcase. Nejvíce nás zaujalo fantasy RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning, kterému jsme věnovali hned čtyři stránky a prominentní místo velkého preview. Nechybí ale také první dojmy ze Syndicate nebo Need for Speed The Run a nezapomněli jsme ani na souhrn prvních informací kolem čerstvě oznámeného GTA V.

S HLAVOU V OBLACÍCH

Téma časopisu je věnováno tzv. cloudovému hraní, pod čímž si můžete představit služby jako OnLive nebo Gaikai. Nutnost mít doma našlapaný počítač se vytrácí s tím, jak se zvyšuje rychlost internetu, a není od věci udělat si v aktuální nabídce pořádek. Blíží se doba, kdy budeme hrát hry běžící na vzdáleném serveru a do počítače či mikrokonzolí přijímat pouze jejich obraz? Pokusíme se vám na tuto otázku i další otázky odpovědět.

AKČNÍ SOUBOJ STOLETÍ

Možná vás to překvapí, ale hlavní recenzí čísla není ani Battlefield, ani Modern Warfare. Na kolena nás totiž dostal Batman: Arkham City a my nedokázali couvnout. Stylová obálka náš zápal podtrhuje a doufáme, že se vám náš výběr zamlouvá. Pokud ne, nevadí, recenze Battlefieldu 3 i Modern Warfare 3 naleznete na obvyklém místě, spolu s hodnocením dalších zajímavých kousků. Jen namátkou vybíráme Take on Helicopters, Tintinova dobrodružství, ale také oddychovky typu Orcs Must Die! nebo Age of Empires Online. Jenže to není ani zdaleka všechno. Konzolová sekce rovněž praská po stránce kvality ve švech, což dokazují zejména recenze Assassin's Creed: Revelations a Uncharted 3.

CO KOUPIT NA VÁNOCE?

I přestože vás čeká do konce roku ještě jedno číslo, hardwarovou sekci jsme už začali pozvolna orientovat na blížící se Vánoce. Výběru těch nejzajímavějších novinek sekundují testy monitorů a pamětí, na základě kterých můžete začít budovat svůj nový počítač. Až na pevné disky se totiž ceny komponent pohybují proklatě nízko, a kdo zaváhá, nepojede!

Proto nasedněte s námi a zastavte se pro nový LEVEL 211! Na stánku ho naleznete od 18. listopadu za novou cenu 259,99 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama