Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent Článek LEVEL 197: Pod palbou kvalitních her

LEVEL 197: Pod palbou kvalitních her

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

21. 10. 2010 22:29 6
Reklama

Okamžik, na který mnozí příznivci vojenských her čekali, konečně nastal a my jsme si v plné parádě mohli zahrát návrat legendární série Medal of Honor. Ale to rozhodně není vše, co se nám do redakce dostalo. Z dalších netrpělivě vyhlížených her jsme byli potěšeni návštěvou New Vegas, tedy dalším pokračováním série Fallout. V Levelu 197, který vychází tento pátek 22. 10., vám toho nabídneme mnohem víc, k tomu dvě napěchovaná DVD – plnou hrou Splinter Cell: Double Agent a redakčním video DVD.

Plná hra Splinter Cell: Double Agent v češtině

Vysloužilý agent Sam Fisher je zpět. Ale ještě nikdy nestál proti takovému nepříteli. Aby zabránil zničujícímu teroristickému útoku, musí infiltrovat nebezpečnou teroristickou skupinu a zničit ji zevnitř. Vůbec poprvé okusí neustálé napětí a těžko stravitelná dilemata života dvojího agenta. Při infiltrování amerického ústředí teroristické organizace musíte pečlivě zvažovat dopady svých činů, abyste neztratili důvěru jedné či druhé strany. Když ale budete dlouho otálet, zahynou miliony lidí. Ke splnění svého úkolu můžete použít jakékoli prostředky, ale hlavně se z akce musíte vrátit živí. Hra na DVD je s českými titulky.

Nový vzhled Levelu?

Co je na stránkách Levelu nového? Zapracovali jsme na zmodernizované podobě vzhledu Levelu a výsledkem jsou přepracované rubriky, nové rubriky a přidané oživující prvky. Věříme, že nová podoba se vám bude líbit a zpříjemní vám čtení časopisu. Nově máte například možnost komentovat dění na stránkách časopisu prostřednictvím otázek na redakčním Facebooku, odkud se vybrané odpovědi dostanou až do Levelu (např. do hlavního tématu, viz dále).

Těšíme se...

Ještě dříve než se podíváme na chystané hry, o kterých informujeme, zastavíme se u rubriky Reaktor. Zde se můžete těšit na zajímavé komentáře a pohledy pod pokličku herního průmyslu. Své pravidelné sloupky zde mají i Dan Vávar a Michal „Wolf“ Rybka. Zařadili jsme také dění v online hrách, abyste měli přehled úplně o všem, co se kde šustlo. Ve velkém preview jsme důkladně rozpitvali Portal 2 a pro fanoušky této hry přidali jeden skrytý grafický vtípek využívající právě portály. Vyzkoušeli jsme také betu multiplayeru Assassin’s Creed Brotherhood, abychom zjistili, jestli asasínský mulťák bude opravdu taková zábava, jak je slibováno. Z dalších her jsme také třeba otestovali online World of Tanks, ve kterém si bitvy v tancích užíval Michal Rybka. A to je jen zlomek her, které si v novinkové rubrice v Levelu 197 přibližujeme.

Hráli jsme...

Podle náhledu obálky je jasné, že jsme se spolu s jednotkou Tier 1 vydali na Dálný východ, abychom plnili více než nebezpečné mise v Medal of Honor. Zahráli jsme i nový přírůstek v rodině Fallout, který si nemohl nechat ujít Vojta Bednář, jenž má všechny hry ze série projety skrz naskrz. Zdeněk Princ byl většinu měsíce přikován do virtuálního monopostu v F1 2010, aby mohl zodpovědně zhodnotit kvality nového simulátoru F1 od Codemasters. Radek Friedrich naopak vyzval na souboj pokračování série Gothic a ponořil se do světa Arcania: Gothic 4. Z dalších recenzovaných her jmenujme například zombíkobiječku Dead Rising 2, fotbálek PES 2011, robo akci Front Mission Evolved či PC verzi povedených Darksiders a další... V konzolích jsme okusili kvality Castlevania: Lords of Shadow, Guitar Hero: Warriors of Rock, nový Deathspank a další. Podrobněji jsme se také podívali na chystané Nintendo 3DS.

Proč nám to říkají?

Víte, jakými způsoby je možné propagovat hry ještě před jejich vydáním? Víte, že všechny kroky ze strany vydavatelů jsou dlouhodobě plánované? V tématu se Martin Bach zaměřil na vybrané tituly a na konkrétních příkladech popsal jednotlivé kroky herních vydavatelů. Nejde jen o úspěšná tažení, v článku se objeví i neúspěšné či kontroverzní kampaně. V tomto tématu jste také dostali prvně možnost zapojit se do obsahu časopisu prostřednictvím Facebooku a vyjádřit tak svůj názor. Vybrané komentáře se objeví v aktuálním Levelu.

Hardware

V hardwarové sekci nabízíme podrobný test výkonných grafických akcelerátorů, ve kterém poradíme, po jakém modelu vzhledem k výkonu PC a finančním možnostem sáhnout. Michal Rybka si „otlapkal“ novinku na poli tabletů – Samsung Galaxy Tab, konkurenci pro Apple iPad. Zajímavou novinkou jsou keramická DVD, jež slibují dlouhou životnost. Vyzkoušeli jsme, jaké je vpalování na keramiku.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Na DVD naleznete skvělou plnou hru Splinter Cell: Double Agent v češtině (texty, anglický dabing). Na video DVD pak najdete všechno, na co jste zvyklí. Sekce videorecenzí je doslova nacpaná těmi nejlepšími hrami, ve speciálu pak hledejte making of videa (např. Enslaved, Fable III, Fallout: New Vegas), rozhovory (Ken Levine o BioShock Infinite, rozhovor o Zaklínači 2) atd. Nechybí redakční rubriky, machinimy či trailery z her a filmů opatřené českými titulky. Aktuální díl Level TV se jmenuje Maso a je to opravdu maso!

LEVEL 197 – vychází v pátek 22. října a čeká jen na vás!

Upozornění pro předplatitele: Kvůli výrobním potížím vám nepřijde Level o den dříve, jak jste zvyklí, ale „až“ v pátek 22. října. Za zdržení se omlouváme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama