Ghost Recon: Advanced Warfighter Článek LEVEL 193: Do akce s GRAW

LEVEL 193: Do akce s GRAW

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

28. 6. 2010 22:25 28
Reklama

Netrvalo to dlouho a Level už se opět hlásí o slovo! Ještě před začátkem prázdnin jsme se všichni potili (krev, jak jinak), abychom vám přinesli obsahově co nejnadupanější číslo. Během uzávěrky se konala výstava E3 v Los Angeles, kde jsme měli zástupce, a ze které jsme se snažili do čísla nacpat co možná nejvíce obsahu. I přes časovou náročnost jsme vyčerpávající úkol zvládli – výsledkem je rubrika LevelUP pojatá coby E3 speciál a zároveň jsme na video DVD dodali materiály, jež jsme stačili natočit. K tomu pak na DVD přidáváme plnou verzi parádní vojenské taktické akce Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfigter.

Pane, plná hra Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfigter, pane!

Týmová taktická akce vás vrhne do akce v exotickém prostředí hlavního města Mexika. Děj je situován do vyprahlého Mexico City terorizovaného mexickými rebely. Americký prezident je během návštěvy zajat a nyní se ocitá v nepřátelských rukou. Je pouze na vás a vašem tříčlenném týmu dostat prezidenta do bezpečí a odvrátit tak případnou hrozbu. K tomu vám dopomůže nejen již zmiňovaný tým, ale i moderní technika. Kromě střelných zbraní, skládajících se především z poloautomatických pušek, pistolí, samopalů, ale i protitankových střel a granátů, se můžete těšit na technické vychytávky, jimiž skutečně disponují elitní zásahové jednotky.

Obálka obsazena, opakuji, obálka obsazena! Přepínám!

U vojenské tematiky zůstaneme i v případě recenzí, jak už napovídá náhled obálky Levelu 193. Na mušku recenzentské sniperky se Vojtovi Bednářovi dostala ArmA II: Operace Arrowhead. Jak se nám další pokračování vojenské simulace z produkce českých Bohemia Interactive Studio líbilo, to už si budete muset počkat do recenze.

Příznivci MMO jistě ocení, že jsme si posvítili na rozšíření Age of Conan nesoucí podtitul Rise of the Godslayer. Co můžeme dopředu prozradit je fakt, že díky této novince je o důvod víc se pustit do hraní tohoto rozhodně zajímavého MMO. Do rukou se nám také dostala PC verze Prince of Persia: Zapomenuté písky, příznivci adventur jistě zaplesají nad nadílkou třetí epizody ze třetí série Sam & Max, dále jsme se podívali na adventury 15 Days, Jolly Rover či Darkness Within 2: Dark Lineage. Nezapomínáme ani na klasiku v novém hávu, a tak jsme se s chutí pustili do Alien Breed: Impact a také jsme se podívali na řadu nezávislých her jako Finck, Eschalon: Book II a další. Za konzolovou sekci stačí jen stručně: pecka Super Mario Galaxy 2 pro Wii, dále jsme si užili Metal Gear Solid: Peace Walker pro PSP či X360/PS3 UFC Undisputed 2010.

Pozor bombardéry! Teda bomby z E3!

Jako vždy je rubrika novinek rozdělena na Reaktor a LevelUP. Reaktor komentuje zajímavé události a nabízí oblíbené komentáře a zamyšlení. V tom se nic nemění. V důsledku konání výstavy E3 jsme však LevelUP napěchovali všemožnými novinkami, s nimiž jsme se měli čest seznámit. Čekejte tedy informace o hrách jako Mafia II (k té je na DVD obrovský videospeciál), Need for Speed Hot Pursuit, Shogun 2: Total War, Assassin’s Creed Brotherhood, Deus Ex Human Revolution, SW: The Force Unleashed II, Driver: San Francisco, Zaklínač 2 a mnoho dalších. Samozřejmě také rekapitulujeme nejdůležitější tiskové konference z E3 (ty jsou také na video DVD Levelu 193).

Ještě slovo a jdete před polní soud!

Hlavní téma Levelu 193 se jmenuje „Herní hrdinové s roubíkem v puse“ a rozebírá mluvnost a nemluvnost herních hrdinů. Jistě jste si všimli, že způsob komunikace s vámi a s příběhem je u každé hry jiný. Ondřej Švára zašel ještě dále a snažil se zodpovědět některé otázky, které se derou na jazyk jako třeba: „Když hlavní hrdina počítačové hry mlčí, je to lenost, neschopnost, nebo umělecký záměr vývojářů?

Druhé téma – hardwarové – můžete brát jakožto rádce při výběru nového monitoru. Technologie se neustále vyvíjí, ale v nabídce obchodů najdeme jak LCD vyrobené starými postupy, tak ty obdařené tou nejmodernější elektronikou. Jak se vyznat v záplavě všech parametrů a označení už pomůže téma v hardware sekci.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Na DVD naleznete plnou verzi vojenské taktické akce Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfigter. Dále přinášíme výběr aktuálních demoverzí jako například Mount and Blade: Warband, Split/Second, Sam & Max S03E1 či českou verzi dema The Settlers: Cesta ke koruně. Na DVD také naleznete výběr zábavných her zdarma, užitečného softwaru atd. Na video disku přinášíme Level TV s třetí epizodou Kriminálky Level. Neopomněli jsme přidat videorecenze titulů jako třeba Alpha Protocol, Blur, Red Dead Redemption, Split/Second a další. Sekce speciál obsahuje videa z E3 či nášup videí z Mafie II. Na DVD nechybí ani machinima, herní trailery či filmové trailery s českými titulky.

Přísně tajné! V časopise vám přinášíme ještě jeden bonus, který se dozvíte až z obálky nového čísla. Naznačíme pouze, že jde o bonus s vojenskou tematikou…

Pozor! LEVEL 193 vychází mimořádně v úterý 29. června! Rozchod na stánky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama