Prince of Persia: Písky času Článek LEVEL 180 plný změn

LEVEL 180 plný změn

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

29. 6. 2009 22:32 58
Reklama

Spolu s novým šéfredaktorem Petrem Poláčkem přicházejí změny ve složení a obsahu rubrik. Nově se můžete těšit na hru měsíce, kterou lze lehce identifikovat podle obálky Levelu 180. Zcela nová je rubrika Reaktor plná komentářů, úvah a dalších pozastavení nad děním v herním průmyslu. Obměn doznaly i další části jako hardware či retro sektor časopisu. Jediné, co můžeme ještě napovědět, že změny budou pokračovat i nadále a máte se nač těšit. Uvnitř časopisu najdete rovněž několik soutěží, a také slevový kupon v hodnotě 200 Kč na nákup hry. Vyhrát můžete originálky Arma II plus vojenskou a airsoft výbavu v hodnotě 5000 korun, dále se rozbíhá soutěž o 10 handheldů PSP a 10 předplatných LEVELu. Více se dozvíte v červencovém Levelu.

Prince of Persia: Písky času na DVD

Legendární Princ z Persie se vrací ve svém prvním 3D dobrodružství. Ve hře vás čeká fascinující příběh, exotické lokace, souboje na život a na smrt. Odměnou vám budou krásné ženy. Plná hra na DVD je kompletně v českém jazyce včetně namluvení postav. V Levelu hra obdržela hodnocení 8.8/10.

Událost herního roku

E3 2009 z Los Angeles jste měli možnost sledovat online na Hrej.cz v E3 speciálu, ale herních událostí se uskutečnilo velké množství a ani na stránkách časopisu na ně nezapomínáme. Naše redakční výprava natočila desítky hodin materiálů, které čekají jen na to, až zasunete aktuální DVD přílohou do přehrávače. Ale tím není E3 smetena za stolu. Připravili jsme ještě velký tematický článek, který shrnuje celou výstavu a ty nejzajímavější hry.

Slezte z toho lustru Donalde,...

V recenzích se jasnou jedničkou stalo pokračování westernové akce Call of Juarez. Druhý díl s podtitulem Bound in Blood jsme podrobili hloubkové kontrole. Výsledkem není jen recenze, ale také samostatný článek v hardware rubrice, z něhož se dozvíte, jak tato hra běží na rozličných konfiguracích a jaká grafická karta bude optimální. Z dalších recenzí můžeme zmínit akční hru Prototype, zombíkobijsou akci Killing Floor, adventury Sherlock Holmes vs. Jack Rozparovač či Secret Files 2: Puritas Cordis nebo sportovní Virtua Tennis 2009. V konzolové rubrice jsme mimo jiné hodnotili Boom Blox Bash Party, Rock Band Unplugged a další.

Kromě recenzí jsme také v novinkách sepsali dojmy z hraní Red Faction: Guerrilla, jež se brzy dostane na PC, a stejně tak jsme si podali pokračování akční RPG adventruy Overlord. Návdavkem také poodhalujeme Max Payne 3.

A abychom nezapomněli! Velké hardware téma podrobným způsobem vybírá nejvhodnější grafickou kartu pro váš herní počítač. Téma doplňuje článek s tipy na dárky za vysvědčení (ostatní to mohou brát jako tipy na letní dárky sami pro sebe :-)).

Našláplé DVD – dvě plné hry

Na DVD naleznete krom zmíněné plné verze Prince of Persia: Písky času také klienta MMORPG Runes of Magic, který nabízí plnohodnotný a rozsáhlý fantasy svět (a hraní bez měsíčních poplatků). Co se týká demoverzí, vyzkoušet můžete například strategii Anno 1404, Overlord II, Cryostasis či Sherlock Holmes versus Jack Rozparovač. Z her zdarma bychom měli zmínit Volvo – The Game, což je vlastně další plná hra, v tomto případě závodní simulace. Na video DVD je k dispozici doprovodný materiál nasbíraný na E3, který naleznete v sekci Speciál. Upozaděny ale nejsou ani další rubriky jako videorecenze, trailery a další.

Level 180 – vychází mimořádně již v úterý 30. června!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama