Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth Článek LEVEL 175: Hororové radovánky

LEVEL 175: Hororové radovánky

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

12. 2. 2009 23:27 32
Reklama

Ne jedna, ale dvě hry

Už v minulém čísle jsme oznámili, že k vydání na našem DVD se chystá vynikající hororová hra Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. Slib samozřejmě dodržujeme a tento mix adventury s akcí na DVD 175. čísla opravdu najdete. Hra, která svého času v Levelu obdržela hodnocení 9/10 je navíc k dispozici s českými titulky, což její fantastické atmosféře jedině pomáhá. Vedle Volání Cthulhu jsme se ale nakonec rozhodli přidat na DVD ještě jednu plnou hru – legendární budovatelskou strategii Children of the Nile v takzvané Enhanced Edition. Tu vydala firma Tilted Mill teprve před měsícem a oproti původní verzi přináší nový obsah a především zajišťuje plnou kompatibilitu s nejnovějším hardwarem a operačním systémem Windows Vista. Kromě těchto dvou her najdete na datovém DVD (s novým ovládacím menu vychytaným o další chybky, které jste nám za poslední měsíc nahlásili) i několik zajímavých demoverzí v čele s Burnout Paradise a F.E.A.R. 2: Project Origin.

Alma

A právě posledně jmenovaná, tedy F.E.A.R. 2: Project Origin otevírá celý časopis nejen v podobě hlavní recenze Lukáše Grygara, ale i motivem na obálce. Kromě této hororové střílečky přichází Level 175 i s dalšími verdikty nad čerstvými hrami, mezi nimiž nechybí Silent Hill: Homecoming (další horor!), Cryostasis, X-Blades, Necrovision nebo LOTR: Conquest. Přímo v časopisu jsme také provedli některé designové změny, mezi nimiž je tou nejdůležitější zvětšení základního fontu, o což jste si poměrně dlouho psali. Většími písmenky už jsou tedy napsány i tři hlavní tematické články tohoto čísla. Kromě vyhodnocení ankety Invaze 2008, v níž jste určovali nejlepší hry uplynulého roku, se můžete těšit i na článek Honzy Horčíka, který rozebírá způsoby, jakými o hrách informují mainstreamová média jako noviny a televize, a to nejen v zahraničí, ale i u nás. V technické sekci časopisu se zase Michal Rybka zaobírá operačními systémy. V jeho článku se dozvíte něco o jejich historii, zákulisí vývoje a samozřejmě i budoucnosti.

Level TéFébr

Dlouho jste si o ní psali, dlouho jsme se vám snažili nabídnout alternativy, ale teď je konečně zpátky. Level TV ve své klasické podobě, tedy v podání tvůrčí trojice Pavlovský-Dobrovský-Grygar se věnuje zákulisí natáčení velkých filmových pecek vznikajících na motivy videoher. Dojde přitom přesně k takovému množství trapných vtipů, sprostých narážek a úchylných asociací, které očekáváte. Na našem video DVD ale najdete pochopitelně i fůru normálního a zdraví neškodlivého obsahu v podobě desítky zajímavých videorecenzí, rozhovoru o Godfather II, několika machinim a reportáží z výroby aktuálních herních hitů a samozřejmě i zhruba tři desítky nových herních trailerů. 

KOMPLETNÍ OBSAH ČASOPISU VČETNĚ DVD 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama