Commandos Strike Force Článek Level 169: Exkluzivně o Spore, evoluci a Commandos

Level 169: Exkluzivně o Spore, evoluci a Commandos

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

28. 8. 2008 22:45 22
Reklama

Po měsíční odmlce je tu konečně nové číslo Levelu. A co jsme si pro vás přichystali? Je toho hodně. Na DVD jsme vměstnali vše, co se dalo – od dvou plných her, až po exkluzivní materiály natočené v Los Angeles na E3. Souběžně s uzávěrkou také probíhala lipská výstava Games Convention 08, kam jsme se vydali, abychom ještě před odevzdáním časopisu do tiskárny mohli doplnit novinkovou sekci. A že jsme ještě při tom stihli několikrát dohrát Spore asi není při pohledu na obálku třeba dodávat. Co všechno tedy v Levelu 169, jenž se na stáncích objeví již tento pátek, najdete?

DVĚ PLNÉ HRY!

Hlavní plnou hrou zářijového Levelu je dva roky stará Commandos: Strike Force. Jedná se o 3D akci zasazenou do druhé světové války a umožní vám prožít napínavý příběh za tři odlišné charaktery – elitní vojáky. Za nepřátelské linie se vypravíte škodit a ničit za postavy plukovníka Georga Browna (špeh), kapitána Francise O’Briena (zelený baret) a nadporučíka Williama Hawkinse (odstřelovač). Jak už specializace každého z nich napovídá, styl hry bude naprosto odlišný. Commandos: Strike Force je na Level DVD v češtině a za kvality hry hovoří hodnocení z dobových recenzí – v Levelu i na Hrej.cz si odnesla shodných 8/10. Tím ale nálož plných her na DVD příloze nekončí. Jako bonus vám nabízíme starší, ale pořád výbornou taktickou strategii Commandos 2.

O HŘE ČÍSLA NENÍ SPORU

Obludky křenící se z obálky vás nenechají na pochybách. Ano, Spore, veledílo Willa Wrighta konečně dospělo a vydalo se na pouť za námi, hráči. V redakci není nikdo fundovanější než Michal „milujuSims“ Rybka, který se ujal recenzování. Testování Spore pojal velmi zodpovědně, a na velkém prostoru recenze se o tomto pravděpodobně nejočekávanějším projektu letošního roku pořádně rozepsal. Spore se věnovala i další část redakce a na DVD pak najdete ještě dlouhatánskou videorecenzi, takže názor na hru dostanete ze všech možných úhlů pohledu. V rubrice recenzí se dále můžete dočíst, jak u nás dopadly hry jako například očekávaná radiací promořená akce S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, závody FlatOut: Ultimate Carnage, RPG Legend: Hand of God, další RPG, tentokrát do vesmíru zasazené, Space Sieage...

PITVÁME HERNÍ DNA

Když už máme jako recenzi čísla Spore, hodí se k tomu i doplnit hlavní téma. To si bere na mušku evoluci, ale ne tak jak ji znáte z literatury. Michal Rybka se ji snažil aplikovat na vývoj her. Existují paralely mezi buněčným životem a existencí „života“ v softwarové podobě? Z jakého pohledu není rozdíl mezi počítačovým virem a chřipkou? Na tyto otázky a mnohem více najdete odpovědi v hlavním tématu čísla. Když už jsme zmínili hlavní téma, pak doplňme, čemu se věnuje to druhé, hardwarové – na mušku jsme si vzali herní notebooky. Pokud chcete hrát i na cestách, měli byste si ujasnit mnoho pojmů. Obsáhlé téma vám pomůže.

NASTAVÍME ZRCADLO

Novinky, včetně těch konzolových, jsou napěchované informacemi nabytými na E3 a také střípky z Games Convention 08, které v době uzávěrky vrcholilo. Podrobně jsme se v preview podívali na originální akci Mirror’s Edge, jíž jsme měli možnost si důkladně zahrát. Konzolisté jistě nepohrdnu preview Heavy Rain. V sekci věnované chystaným hrám si mimo jiné můžete přečíst čerstvé informace o The Godfather II, Need for Speed Undercower, Tom Clancy’s End War a mnoho dalšího, co jsme měli možnost vyzkoušet na vlastní kůži.

DVD PLACKY

K Levelu neodmyslitelně patří i dvě DVD napěchovaná daty a videi. Datové obsahuje dvě výše zmíněné plné hry a další běžný obsah doplněný o mody do Mafie, jež se váží k rubrice Restart. Na video placce můžete zhlédnout celou řadu materiálů z nedávné E3 – za vypíchnutí stojí zejména spousta exkuzivních rozhovorů včetně povídání s lidmi z Valve a vývojáři her jako Dead Space, Dragon Age, Fallout 3, Rise of the Argonauts atd. Když k tomu navíc připočtete nejžhavější herní trailery, do češtiny přeložené machnimy, videorecenze a samozřejmě i Level TV, je jasné, že takovou nálož herních videí v našich končinách prostě nikde jinde nenajdete.

KOMPLETNÍ OBSAH LEVELU 169 VČETNĚ OBOU DVD

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama