level-155-e3-narez-100-traileru-a-dve-plne-hry-navrch
Článek LEVEL 155: E3 nářez, 100 trailerů a dvě plné hry navrch

LEVEL 155: E3 nářez, 100 trailerů a dvě plné hry navrch

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

2. 8. 2007 22:51 12
Reklama

Nové číslo prázdninového Levelu ani v nejmenším nenaznačuje nějaké letní herní sucho. Naopak! Díky výstavě E3, kterou osobně navštívila naše výprava, vám můžeme nabídnout doslova napěchované číslo zajímavými informacemi z připravovaných her a „po strop“ zaplněná DVD. A aby toho nebylo málo, přidali jsme dvě plné hry – budovatelskou strategii Glory of the Roman Empire a adventuru Paradise od Benoîta Sokala s českými titulky.

E3 2007

Letos jsme ochutnali nový formát výstavy E3, která byla oproti předchozím ročníkům více komorní. Informačně však byla E3 slušně nabitá. Naše výprava si dovezla kufry plné poznámek, zajímavých a i exkluzivních informací. Můžete se těšit na info z nově oznámených her a také na připomenutí těch nejzajímavější, které nás čekají. Hlavní osmistránkový článek rubriky LevelUP doplňuje i videoDVD, na němž najdete další exkluzivní materiály, jež jsme pro vás na místě natočili. Pokud chcete být v obraze, co nás v dohledné době čeká a nemine, jste na správné adrese.

Kdo se hlásí o smrt?

LEVEL 155: E3 nářez, 100 trailerů a dvě plné hry navrch
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft s velkou pompou na E3 oznámil porty Xbox titulů na PC. Jednou z her, jíž se dočkáme, je konzolisty opěvovaná akce Gears of War. Máme se opravdu nač těšit? Mnoho otázek vám zodpoví rozsáhlé preview. Z dalších novinek jsme se podívali na „vrahounský“ Assassin's Creed, působivou 3rd person akci Mercenaries 2: World in Flames, o připravovaném Zaklínači jsme si popovídali s Michalem Madejem hlavním designérem hry, zahráli jsme si i rozsáhlou akci White Gold: War in Paradise a mnoho dalších. V recenzích si zlatou hvězdu odnesla originální taktická akce Overlord, v níž se vžijete do role pána temnot, který kolem sebe rozsévá zlo a zkázu. Pod drobnohled se nám také dostala Lost Planet: Extreme Condition, jež k nám na PC doputovala z konzole Xbox 360. Mrazivě ledová akce na monitory přináší úžasnou grafiku, obrovské potvory a také... ale více v recenzi. Z dalších her, které nám prošly rukama, můžeme zmínit Transformers: The Game, Shadowrun, Ratatouille, Driver: Parallel Lines, RACE: Caterham a další...

Jedno oko nezůstane suché

Hlavní téma se zaměřuje na emoce ve hrách. Jakým způsobem nás mohou tvůrci her rozhněvat, rozesmát ale třeba i rozplakat? To všechno odhalil Michal Rybka v aktuálním tématu. Až budete příště vzteky mlátit do klávesnice, už budete vědět, co je přesným důvodem. Jak už je zvykem, nabízíme v Levelu i druhé – hardwarové – téma. Tentokrát se týká správného výběru grafické karty a k ní odpovídajícímu monitoru. Není nic horšího, než zakoupit drahou kartu, kterou ale limituje malé LCD a naopak. Abyste se vyvarovali takových přehmatů, stačí nahlédnout do našeho velkého testu grafických karet.

Dvě plné hry

Na DVD příloze Levelu 155 naleznete dvě skvělé plné hry. První je rok stará budovatelská strategie Glory of the Roman Empire, v níž budete stavět a rozvíjet starořímská města. Podstatné bude držet se daného plánu (stavět správné budovy na výhodných místech), produkovat nezbytné suroviny a také se starat o spokojenost obyvatel. Hra nabízí detailní 3D grafiku. Druhou hrou je adventura Paradise, která je v češtině, abyste si její dobrodružství mohli náležitě vychutnat. Příběh představí hlavní hrdinku Ann Smithovou, která se za podivných okolností ocitne v tajemné africké zemi, jež se nachází na pokraji občanské války. Klasická adventura s řadou hádanek!

DVD placky

Vedle plných her, demoverzí, a dalšího servisu nesmí chybět ani videoDVD, které se tentokráte pyšní náloží trailerů z připravovaných her, exkluzivních E3 reportáží, recenzí a nechybí ani „é-trojkově“ laděná Level TV.

Kompletní obsah nového Levelu včetně dvou DVD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama