Článek LEVEL 145: Zjizvená tvář a Alex Denton

LEVEL 145: Zjizvená tvář a Alex Denton

Blixa

Blixa

19. 10. 2006 22:34 5
Reklama

Rozhodnutí dávat na naše druhé DVD především původní a dříve nikde nepublikovaná videa má svá pro i proti. Můžeme vám sice díky tomu nabídnout obsah, který nenajdete ani na internetu, ani nikde jinde, nicméně pracovní procesy s tím spojené jsou o to náročnější. Tento měsíc jsme si navíc poprvé vyzkoušeli, jaké je to s vyráběním videí v době, kdy za námi není žádná velká herní výstava typu E3 nebo Games Convention. Kromě samotné výroby videí nám tak ještě přibyla o poznání složitější práce se sháněním podkladů a materiálů. A výsledek? Uvidíte jej sami už tento pátek, ale už nyní můžeme prozradit číslo, které svědčí o mnohém: 4 hodiny. A to je jen začátek. V Levelu 145 toho totiž najdete ještě mnohem víc..

RECENZE

Začínáme vyčerpávající exkluzivní recenzi dlouho očekávané mafiánské akce Scarface, zpracované na motivy stejnojmenného legendárního filmu. Al Pacino odmítl účast na Kmotrovi, aby se jeho zjizvená tvář mohla objevit v této hře. V Levelu zjistíte, zda šlo o dobrou volbu. Scarface ale není jediným podzimním hitem, který si v Levelu 145 odnáší zaslouženou pozornost – po úmorném čekání se k nám totiž dostalo i RPG Gothic 3, letecký Flight Simulator X, strategie Company of Heroes, nezávislý DEFCON, legrační Sam & Max: Culture Shock, starověký Caesar 4 a další hromada více, či méně zajímavých titulů.

PREVIEW

Preview sekce se věnuje v prvé řadě hře, kterou jste si sami vybrali v hlasování zde na level.cz. Anketu o preview na přání vyhrála multiplayerová 3D akce Quake Wars: Enemy Territory a Pavel Prouza o ní tedy shrnul všechny dostupné informace. Radka Friedricha jsme zase vyslali do prosluněné Barcelony na konferenci X06, a díky němu vám můžeme zprostředkovat zcela nové informace a dojmy z pecek jako Alan Wake, Lord of the Rings Online nebo Fable 2.

TÉMA

V novém Levelu pochopitelně nechybí ani další rubriky, na které jste zvyklí. Po výjimečné jednoměsíční přestávce se v tématu čísla věnuje Tomáš Smolík svému slavnějšímu jmenovci, Tomu Clancymu, autorovi předloh již brzy vycházejících her jako Splinter Cell: Double Agent nebo Rainbow Six: Vegas. V hardwarové rubrice se dozvíte, jaké chytáky s sebou přináší fenomén HDTV a v retro sekci zjistíte, jak to tenkrát bylo s božskými Populous.

DVD A

Již poněkolikáté jsme společně s časopisem naplnili i naše dvě DVD, která od září vycházejí s Levelem již pravidelně každý měsíc. Dárek v podobě plné hry zajišťuje tento měsíc vynikající kombinaci FPS a RPG Deus Ex: Invisible War. Věříme, že jedno z mistrovských děl Warrena Spectora vás v aktuálním proměnlivém počasí potěší. Díky většímu prostoru na dvou DVD se nám na disk vešlo i rekordní množství demoverzí, včetně obří ukázky Battlefield 2142, a zapomenout nesmíme ani na tradiční modifikace, updaty, mapy, freeware hry a další radosti běžného hráčského života.

DVD B

A na závěr se vraťme ještě k výše zmiňovanému video DVD, které je opět narvané unikátními materiály. Dlouhý rozhovor s Jeffem Strainem o Guild Wars Nightfall, Level TV, čtrnáct videorecenzí (Company of Heroes, Scarface, GTR 2, DEFCON, etc.), osm videopreview (Gothic 3, Hellgate London, Armed Assault, etc.), reportáž z X06, videotéma Tom Clancy nebo vyhodnocení deseti věcí, které v uplynulém měsíci zaujaly redakci – to všechno jsou věci, o kterých lze tvrdit, že jsme na ně hrdí a doufáme, že si je pořádně užijete. Znovu totiž opakujeme – cokoliv podobného prostě jinde nenajdete.

Kompletní obsah Levelu 145 včetně DVD příloh najdete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama