level-142-lesk-a-bida-herniho-prumyslu
Článek LEVEL 142: lesk a bída herního průmyslu

LEVEL 142: lesk a bída herního průmyslu

Blixa

Blixa

27. 7. 2006 22:00
Reklama

NOVINKY & PREVIEW

Nebývale bohatá je už novinková a preview rubrika, kde vás na třech stranách seznámíme s našimi dojmy z hraní očekávaného závodního hitu Need for Speed: Carbon a podrobně se podíváme třeba i na netradiční RPG Hellgate: London, hororový Alone in the Dark: Near Death Investigation nebo nového Sama & Maxe. A aby toho nebylo málo, přinášíme i nové informace o NHL 07, včetně prvních obrázků z české ligy a rozhovoru s komentátorem Robertem Zárubou o práci na dabingu hry.

RECENZE & TÉMA ČÍSLA

LEVEL 142: lesk a bída herního průmyslu
i Zdroj: Hrej.cz
Rubrice recenzí vládne, pro někoho možná trochu překvapivě, vesmírná odysea jménem Darkstar One, která nás skutečně mile překvapila a ukradla nám mnoho uzávěrkových hodin jen pro sebe. Kromě toho se zabýváme i finálními verzemi očekávané střílečky Prey, závodní šílenosti FlatOut 2, strategie Rush for Berlin, závodním Outrunem 2006 a dalšími více (či méně) zajímavými tituly.

Co je shnilého v herním průmyslu? Proč tak velké procento hráčů, vývojářů a herních teoretiků v posledních letech neustále používá slova jako „úpadek“, „krize“ nebo „očekávaný krach“? Jsou hry i dnes tak zábavné, jako si je všichni pamatujeme z našich herních začátků? Nebo se herní průmysl řítí do záhuby? Právě těmto otázkám se věnujeme v rozsáhlém tématu a jsme hodně zvědaví, jaké reakce z vaší strany tento text vzbudí. Na DVD navíc najdete příjemnou prémii k celému problému, do češtiny přeložený článek Grega Costikyana s názvem „Smrt hernímu průmyslu“.

OMÁČKA OKOLO

Zapomenout nesmíme ani na pravidelnou várku „menších“ článků – v profilu vám představíme tvůrce polského Zaklínače, v sekci Lidová tvořivost najdete další tipy na zajímavé nezávislé projekty, mody a freewarovky, odhalíme jak to tenkrát bylo kolem prvního dílu série Grand Theft Auto a nechybí samozřejmě ani hardware, kultura, dopisy a další rubriky, na které jste zvyklí.

DVD

Na DVD přinášíme opět hned dvě plné hry, přičemž tou jasně atraktivnější z dané dvojice je akční RPG Dračí oko, které si v Levelu svého času vysloužilo osmičkové hodnocení a graficky i hratelnostně vypadá stále velmi dobře. Jako bonus je tu pak stealth akce Gorky Zero, která je stejně jako Dračí oko k dispozici v kompletní české verzi. Ale nejen plnými hrami živ je člověk. Na DVD najdete i exkluzivní verzi češtiny do RPG Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a pochopitelně i novou Level TV. O čem bude, to vám snad ani raději nebudeme prozrazovat, ledacos ale naznačí tradiční trailer.

Kompletní obsah nového Levelu včetně DVD. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama