Kouzelnická akce Immortals of Aveum se chystá na uvedení v předplatitelských službách
i Zdroj: Ascendant / Electronic Arts
Immortals of Aveum Novinka Kouzelnická akce Immortals of Aveum se chystá na uvedení v předplatitelských službách

Kouzelnická akce Immortals of Aveum se chystá na uvedení v předplatitelských službách

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 11. 2023 14:00

Magická střílečka Immortals of Aveum sice působila velmi nadějně, komerčního úspěchu ale bohužel nedosáhla. Na řadu tedy přichází další logický krok.

Reklama

  • Immortals of Aveum se chystá do Game Passu a PS Plus
  • Skutečnost potvrdil výkonný ředitel Ascendant Studios

Ke hře se v rozhovoru pro Windows Central vyjádřil výkonný ředitel Ascendant Studios – Bret Robbins. K nízkým prodejům dle jeho názoru výrazně přispěl fakt, že byl letošní rok z hlediska počtu vydaných her značně bohatý.

„Takový rok jsem ještě nezažil. Vždycky je těžké prorazit, když máte novou značku nebo studio, o kterém lidé ještě neslyšeli,” řekl s tím, že bylo velmi náročné zvýšit povědomí o chystaném projektu. „Pro nové značky je to vždycky těžké, letos to bylo desetkrát těžší.” Dále uvedl, že si studio nemohlo dovolit odklad, jelikož už vynaložilo spoustu peněz na marketingovou kampaň. 

Fantasy akce Immortals of Aveum brzy nabídne New Game Plus, těžší obtížnost a zkušební verzi
i Zdroj: Ascendant / Electronic Arts

Fantasy akce Immortals of Aveum brzy nabídne New Game Plus, těžší obtížnost a zkušební verzi

Netradiční magická střílečka Immortals of Aveum sice vypadala velmi nadějně, zájem o hru bohužel ani zdaleka nebyl takový,…

3. 11. 2023 11:29

Komerční neúspěch se prakticky okamžitě podepsal na fungování celého studia, v polovině září vyšlo najevo, že necelá polovina týmu přišla o práci (zhruba 40 lidí). „Propouštění bylo opravdu nepříjemné. Nedá se to nijak obejít, nejsme velká korporace. Náš byznys stojí na prodeji her a my jsme jich neprodali dost,” okomentoval náročné rozhodnutí.

Robbins následně prozradil, že se pomalu blíží chvíle, kdy bude hra zpřístupněna v rámci předplatitelských služeb Xbox Game Pass a PlayStation Plus. „Jednáme o tom, aby se hra dostala do obou těchto služeb,” přiznal. „Zatím nemáme žádné datum, jsem si ale jistý, že se to stane.”

Immortals of Aveum najdete na PC a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series. Ve hře se nedávno v rámci bezplatné aktualizace objevil režim New Game Plus a doplňující obsah, bližší detaily najdete v přiloženém článku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama