Heavy Rain Článek KOKTE3JL #04: Konec E3 režíroval David Cage

KOKTE3JL #04: Konec E3 režíroval David Cage

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

4. 6. 2009 22:00
Reklama

Hra dne

Luke
Guybrushův velkolepý návrat na scénu, především kvůli tomu, že podle všeho lidé, kteří na hrách pracují u LucasArts a v TellTale milují svět vytvořený Ronem Gilbertem a pečlivě ho převedli pro vkus dnešních hráčů.

Blixa
Heavy Rain. Vedle Brütal Legend je z mého pohledu nejslibnější hrou výstavy. Doufám jen, že obě tyhle potenciální bomby nečeká po komerční stránce osud jejich předchůdců. Takových projektů to chce totiž co nejvíc.

Událost dne

Luke
Konec E3. Osazenstvo Harmonixu explodovalo v šest hodin, stejně jako zbytek návštěvníků a prezentérů, štěstím a úlevou. To bylo juchání!

Blixa
Událost dne se odehrála v 18.00 místního času, kdy E3 skončila. Měli jste vidět tu rychlost s jakou vývojáři a další lidé z firem balili své stánky a snažili se co nejrychleji zmizet z místa činu.

Hláška dne

Luke
„Hele, co kdybysme tu kameru postavili tamhle, židle přetočili sem a posadili se kolmo na světlo? Bude to vypadat dobře.“ Rozený režisér David Cage se postaral, aby nášrozhovor s ním vypadal dobře. Že by deformace povoláním?

Blixa
„Promiňte, ale to mluvíte francouzsky?“ Zeptala se mě recepční na stánku Ubisoftu poté, co jsem se strašně zakoktal během pokusu o vyslovení žádosti o vydání VIP pasu k prezentaci Assassin’s Creed 2.

Celebrita dne

Luke
Doug Lombardi, který už víceméně přesně věděl, co ho čeká, když mě uviděl: rozhovor a pruzení okolo Epizody 3. Jako rovný chlap to vzal s humorem.

Blixa
Nemůžu nenapsat Davida Cage. Tenhle Francouz mě hodně překvapil svojí vstřícností a přestože nás nechal na rozhovor čekat víc jak dvacet minut, nakonec přišel a byl super.

WTF moment dne

Luke
Schůzky nasmlouvané na devět hodin, když se výstaviště otevírá pro novináře až v deset. „Dovnitř nesmíte,“ praví bodrý čtyřset tunový hlídač. Zkuste mu vysvětlovat, že fakt vevnitř tu schůzku máte. Zase (a rozhodně ne poprvé) pohořela organizace.

Blixa
Opět paní z Ubisoftu, která zajistila „hlášku dne“. Poté, co jsme po ní chtěli zavolat PR člověka pod kterého patří náš region, se stoickým klidem nám odhlásila, že bez obav, a že mu právě poslala e-mail E-MAIL!!!

Průšvih dne

Luke
Skončila E3.

Blixa
Když jsem si na zakoupenou směs rýže, nudlí, zeleniny a masa vylil nálož docela pálivé červené omáčky. Dnešní oběd jsem si vážně moc neužil.

Zážitek dne

Luke
Hluboká sonda do psychiky. Zjistil jsem totiž, že stormtrooperům u LucasArts nejsem schopen pohlédnout do očí, aniž bych nepocítil jistý druh nervozity hraničící s panikou.

Blixa
Pozorování nadšených novinářů vycházejících z prezentace Mafia II na stánku 2K Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama