Článek HRY PRO KAŽDÉHO - nový speciál Levelu

HRY PRO KAŽDÉHO - nový speciál Levelu

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

30. 9. 2009 22:41 27
Reklama

Na přelomu minulého a tohoto týdne se do prodeje dostal nový speciál časopisu Levelu. Stejně jako v uplynulých dvou letech jde opět o jednorázový projekt, nicméně ten letošní je v mnohém zcela výjimečný. Nesoustředí se na dětské tituly a neobsahuje přiložené DVD s hrou, ale jde o 64stránkový časopis beroucí hry jako životní styl. Naším mottem bylo zvolání z titulní strany, tedy „všichni milují videohry“ a podle toho jsme také rozvrhli náplň časopisu. Ta je spíše odlehčená, přizpůsobená ne nehráčům, ale nejvíce lidem, kteří si zahrají třeba jen jednu, dvě hry ročně a nemají čas nebo chuť na pravidelné sledování novinek z herní scény.

Na stránkách tohoto speciálu se vám snažíme ukázat hry přesně takové, jaké jsou. Jsou mezi nimi tituly dobré i špatné, vážné i vtipné a násilné i mírumilovné. Nenasazujeme si růžové brýle a netvrdíme, že byste měli od rána do večera sedět u počítače. Na druhé straně vám ale nebudeme tvrdit, že hry jsou nebezpečné. S hrami se to má přesně tak, jako v životě se vším, a když je berete s mírou, dokážou vám nabídnout neopakovatelné chvíle zábavy, které vám žádné jiné pasivní médium nemůže poskytnout. Uvnitř tohoto časopisu se dozvíte, jak na to. A navrch přidáváme ještě několik článků, které vám předvedou videohry a lidi, kteří je hrají, v trochu jiném světle, než v jakém je občas vidíte v televizním zpravodajství. Na speciálu spolupracovala prakticky kompletní redakce a autoři časopisu Level, editorem byl bývalý šéfredaktor Levelu, Martin Bach. Tento tým pro vás mimo jiné přichystal i následující články:

Kým se můžete stát ve hrách?
Čím jste chtěli být, když jste byli malí? Blonďatou sexbombou, neporazitelným fantasy bojovníkem, pouličním rváčem nebo distingovaným vojevůdcem? My vám řekneme, co se s tím dá dělat...

Jak hrát a nezešílet?
Když už překonáte strach a chcete si něco zahrát, nastává fáze číslo dvě. Jak vlastně hrát hry a netrpět u toho jako pes? V tomto článku vám dáme několik dobrých rad, které byste si měli zapsat za uši.

Uspořádejte herní party roku!
Pořádáte oslavu narozenin, svatbu nebo prostě jakoukoliv party pro přátele? Pak by nemuselo být na škodu porozhlédnout se po nějakých hrách, které návštěvníkům své akce předhodíte a zajistíte tak zábavu až do časných ranních hodin.

Hry a celebrity
Víte co hraje Angelina Jolie, proč Jan Kraus ujíždí na Metal Gear Solid nebo z jakého důvodu je Megan Fox oblíbenkyní všech amerických hráčů? Po přečtení tohoto zajímavého článku budete určitě moudřejší.

Jak blufovat o hrách
Pokud hrám sami příliš neholdujete, případně máte kolem sebe někoho, koho potřebujete „protlačit“ do herní společnosti, prostudujte si pořádně tento dvoustránkový článek.

Největší hity roku Vánoc 2009
Na čtyřech stranách shrnujeme ty největší hity vycházející na konci letošního roku. A i přestože většina z nich ještě nevyšla, nebojíme se už předem upozornit na jejich možné nedostatky.

Toto všechno a ještě mnoho dalšího najdete na 64 stranách speciálu Hry pro každého. A na závěr ještě zopakujeme – časopis stojí pouze 49,90 Kč a najdete jej ve většině novinových stánků po celé České republice! A mimochodem, náhledy článků najdete v tomto článku na stránkách Level.cz. Do časopisu tedy můžete nahlédnout již teď a tady, i bez chození do trafiky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama