Anketa Hrej 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Anketa Hrej 2020

Anketa Hrej 2020

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

15. 7. 2020 09:45 14
Reklama

Stejně jako v loňském roce, i letos přinášíme anketu týkající se budoucnosti našeho herního webu. Tentokrát se bude týkat především změn, které se, doufejme, skutečně blíží. Ty ulehčí život jak nám, z hlediska tvorby obsahu, tak i Vám, čtenářům, divákům a posluchačům z hlediska jeho příjmu.

Připravili jsme proto krátký dotazník, který nám pomůže připravit a změnit Hrej tak, aby vyhovoval i Vám. Je koncipován tak, aby nabízel jednoduché a stručné odpovědi, zároveň však umožňuje sdílet i hlubší myšlenky, názory a nápady. Aby pak bylo jeho vyplňování ještě o něco příjemnější, zapojíte se při vyplnění e-mailu automaticky do soutěže o 5 Steam klíčů hodnoty GOLD, herní klávesnici NICEBOY ORYX K.600, herní myši NICEBOY ORYX K.600 a bezdrátový reproduktor Trust MUZO. E-mailové adresy budou shromážděny jen pro účely soutěže a nebudou použity k žádným dalším marketingovým aktivitám.

Vaše účast je pro nás velmi důležitá. Proto vás prosíme o upřímné a důsledné vyplnění. Doufáme, že naše i Vaše hlasy povedou k lepší budoucnosti Hrej.cz.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama