Xbox chystá další sérii oznámení pro Tokyo Game Show. Vlastní akci dostává i Forza
i Zdroj: Xbox / Microsoft
Novinka Xbox chystá další sérii oznámení pro Tokyo Game Show. Vlastní akci dostává i Forza

Xbox chystá další sérii oznámení pro Tokyo Game Show. Vlastní akci dostává i Forza

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 9. 2023 11:35

Ač letošní Gamescom už pomalu odvál čas a The Game Awards je stále v nedohlednu, společnost Microsoft zve hráče na dvě akce, kterých se bude účastnit. První z nich je vztažena k nové Forze Motorsport, kdy Turn 10 ukáže více ze svého titulu, který vydá už další měsíc, a druhá je napojena na veletrh Tokyo Game Show. Na obě se můžete podívat živě už během následující dvou týdnů.

Reklama

  • Microsoft a Xbox láká konání dvou nadcházejících akcí, kterých se účastní
  • Studio Turn 10 přinese stream k Forza Motorsport už toto pondělí od 17:00
  • Samotný Xbox pak uspořádá větší akci i v rámci Tokyo Game Show
  • Její konání připadá na 21. září od 11:00, kdy ukáže novinky pro Game Pass a práci studií Microsoftu i asijských týmů

Už delší dobu je známo, že dojmy z hraní nového dílu série Forza přinesou vybraní novináři 11. září, což je i den, kdy dorazí zmíněná akce. Vývojáři na stejné datum v čase od našich 18:00 přichystali totiž i další díl svého seriálu Forza Monthly, kdy zatím neodhalili, co vlastně uvidíme.

Veletrh Tokyo Game Show bude po proběhnutí této akce následně odstartován přesně za deset dní – neboli 21. září, kdy uvidíme práci světových společností. Microsoft se už dříve přihlásil, že na veletrhu letos nebude chybět, ale až nyní přiznal, jak se zde objeví. V rámci akce nakonec uspořádá vlastní show Xboxu, která se bude konat 21. září od 11:00. 

V rámci této akce budou ze strany Xboxu představeny nové hry pro Game Pass od asijských studií, jakož i ukázky vybraných her vlastních studií Microsoftu. Ve svém textu doslova nechává zaznívat, že dostaneme příležitost sledovat práci, kterou vykonali tvůrci z Xbox Game Studios i Bethesda Softworks, a také že při programu pokryje i původem asijská studia --  resp.: „kreativně rozmanitou sadu her, kterou tvoří převážně vývojáři z Japonska a celé Asie“.

V co přesně toto poslední spojení o vyústí, je nyní pouze věcí dohadů. Obecný konsensus je nyní takový, že vyšší šanci na presenci mají pravděpodobně dřív potvrzená Xbox verze Final Fantasy 14 a rovněž Like A Dragon: Infinite Wealth, který se objevil na akci Xboxu v létě.

Tokyo Game Show zveřejňuje oficiální program. Veletrh proběhne od 21. do 24. září
i Zdroj: Tokyo Game Show

Tokyo Game Show zveřejňuje oficiální program. Veletrh proběhne od 21. do 24. září

Japonský herní veletrh Tokyo Game Show (TGS) se bude tento rok konat už posedmnácté. Sledovat ho živě budete moci od 21. do…

4. 9. 2023 14:26
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama