CD Projekt oznámil nové vysílání k Phantom Liberty. Odhalí známé novinky i utajovaná překvapení
i Zdroj: CD Projekt Red (koláž)
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Novinka CD Projekt oznámil nové vysílání k Phantom Liberty. Odhalí známé novinky i utajovaná překvapení

CD Projekt oznámil nové vysílání k Phantom Liberty. Odhalí známé novinky i utajovaná překvapení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 9. 2023 18:05

Společně s uveřejněním posledních novinek Cyberpunku 2077, čítajících vytížení procesorů ve Phantom Liberty a změny v updatu 2.0, připravuje CD Projekt i livestream pro další informace. Přenos byl po vzoru dříve uváděných streamů znovu pojmenovaný jako Night City Wire a bude živě uskutečněn už tento týden 14. září. Z pohledu pracovního týdne nás čeká tedy ve čtvrtek, a to přesněji od 17:00 našeho času.

Reklama

  • CD Projekt ohlásil na 14. září (od 17:00) nové vysílání Night City Wire
  • Další epizoda bude věnována přednostně dodatku Phantom Liberty

Předmětem nového dílu Night City Wire budou už úvodem zmíněné novinky, které se týkají rozšíření Phantom Liberty. Vývojáři v rámci oznámení zvou např. na to, že budou mluvit o rádiových stanicích, které 26. září s dodatkem přidají, a dále o schopnostech a mechanismech, které budeme moci prožít.

Mezitím se také dozvíte o nové klíčové postavě, která celý příběh doprovodí: čili o charakteru Solomona Reeda. Podobně jako u vysílání, kdy o Johnnym Silverhandovi onehdy promlouval Keanu Reeves, bude zprostředkovatelem popisu sám reálný předobraz postavy Idris Elba, kolem jehož výstupu plánují vývojáři i další novinky.

Zde se vracíme obloukem k úvodní zmínce o bezplatné aktualizaci, jelikož i ta může být možná nakonec zmíněna. Ač totiž CD Projekt zatím ve spojení se svým streamem hovoří jen o Phantom Liberty, mimoděk láká i na to, že nás čeká ještě "jedno nebo dvě překvapení“, jež hodlá ukázat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama