videospecial-battlefield-3
Battlefield 3 Článek Videospeciál: Battlefield 3

Videospeciál: Battlefield 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 1. 2012 23:58 3
Reklama

Nezasvěcený hráč by si zřejmě nepomyslel, že komunita Battlefield 3 dokáže vyprodukovat tolik zajímavých videí, která dovedou zaujmout i ty, kteří dávají přednost jiným titulům. Multiplayerová FPS koneckonců nezní jako dvakrát kreativní virtuální prostředí. Ve skutečnosti ale široké možnosti hry představují pro obrovskou základnu hráčů skvělou živnou půdu k provozování nejrůznějších vylomenin a hledání skrytých fajnovostí. Vytipovali jsme pro vás několik videí, které podle nás dobře ilustrují, čím vším se dá v Battlefieldu pobavit.

Bazooka kontra stíhačka

Toto video se stalo naprostým evergreen, a tak nemůžeme než jím seznam zahájit. Pilot stíhacího letounu drtí z kokpitu s přehledem své soupeře, načež se na něj nalepí nepřítel. Hráč začne prudce stoupat, vyskočí ze stíhačky a nechá se vynést nad oba stroje, aby jedinou přesně mířenou střelou zlikvidoval nepřátelský stroj. A aby toho nebylo málo, stačí se ještě vrátit do svého letounu a pokračovat v boji.

Sniper orlí oko

I tentokrát se podíváme na mapu Caspian Border. Pokud jste si až doposud mysleli, že se umíte ohánět s ostřelovačskou puškou, pokochejte se nápadem a uměním výsadkáře, který přistál na vysílači, aby z něj následně likvidoval hráče na druhém konci mapy. Geniálně zlé.

Pasti, pasti, pastičky

Satisfakce pro všechny hráče, kterým „kazí“ hru všudypřítomní snipeři a kempeři. V tomto videu to vynalézavý mstitel spočítá všem, kteří vás obvykle iritují. Shazuje snipery z jejich vysoko položených hnízd nebo upoutá pozornost kempera jen proto, aby jej nechal naběhnout přímo do miny. Naprostý majstrštyk ale představuje teprve scéna, v níž naláká nebohou oběť na opuštěné vozidlo, na nějž následně nechá zřítit blízkou konstrukci.

Gears of Battlefield

Další video nepředstavuje ani tak nějakou zvláštní dovednost hráče nebo nezvyklou strategii, jako spíše chybu, která ovšem v praxi vypadá docela zajímavě. Výsledkem je, že se Battlefield 3 začne tvářit jako regulérní 3rd person akce. Snad ještě zábavnější než sledovat bitvu z této perspektivy je ale komentář postiženého hráče, který neustále opakuje věty jako: „O můj bože, o můj bože.“, případně „Nech mě na pokoji, nech mě na pokoji.“

Velké bum

Jasně a stručně. Představte si, jaké to je asi odpálit tisícovku min v Battlefieldu 3 najednou. Pokud na to vaše fantazie nestačí, v praxi vám to předvede toto video.

Battlerace

Fanoušky Nintenda milovaná závodní arkáda Mario Kart by zřejmě snesla i modifikaci na enginu Frostbite. Komponované video naznačuje, že by to mohla být docela zábava.

Team Killer

V praxi se vám zřejmě nemůže stát při hraní BF3 nic horšího, než že narazíte na autora tohoto videa. Jeho škodolibé kousky, kterými trápí své spoluhráče, sice nejsou bůhvíjak sofistikované, natožpak obdivuhodné, ale pokud se rádi bavíte na cizí účet, hlášky rozzuřených obětí vás zaručeně dostanou.

Neposedná ruka

A další video ze soudku těch nekorektních. Jeden z glitchů v BF3 se projevuje tak, že gesta postav nápadně připomínají vášnivé stoupence NSDAP. Divili byste se, kolik hráčů se dokáže touto pitomostí stále během hry bavit.

Ve službách Jejího veličenstva

Kdo by si nepamatoval legendární úvodní scénu ze Zlatého oka, v níž se agent 007 pustí na motorce rovnou do propasti za padajícím letadlem, nastoupí a stačí vzlétnou dřív, než se rozplácne o protější kopec. V BF3 to lze napodobit s helikoptérou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama