Události předcházející příběhu Halo Infinite konečně osvětlí román Halo: The Rubicon Protocol
i Zdroj: Halo / Twitter
Halo Infinite Novinka Události předcházející příběhu Halo Infinite konečně osvětlí román Halo: The Rubicon Protocol

Události předcházející příběhu Halo Infinite konečně osvětlí román Halo: The Rubicon Protocol

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 7. 2022 10:31

Jeden z posledních velkých hitů loňského roku Halo Infinite přinesl až překvapivě povedenou a zábavnou kampaň, některé velké fanoušky série (včetně autora tohoto textu) ale zmátl velkým časovým skokem. Hra vás prostě vrhla do událostí na Zeta Halo, aniž by vám vysvětlila, co se v uplynulých měsících v galaxii dělo, a proč se Master Chief ocitl tam, kde se ho opět ujímáte. Hluchá místa nedokázaly dokonale vysvětlit ani roztodivné zvukové nahrávky přímo ve hře, snad se to povede nově oznámené knize Halo: The Rubicon Protocol.

Reklama

  • Příběh předcházející kampani Halo Infinite doplní nový román
  • Halo: The Rubicon Protocol vyjde 9. srpna a napsala ho Kelly Gay

O román se postarala autorka Kelly Gay. Ta už dříve přispěla do sbírky kratších povídek Halo: Fractures a následně sepsala dvoudílný příběh o vesmírných pirátech ve světě Halo s podtituly Smoke and Shadow a Renegades. Nyní dostala na starost osvětlení zhruba šesti měsíců událostí před útokem Banished na UNSC Infinity.

Kniha vyjde 9. srpna a přímo na oficiálním webu si můžete přečíst ukázku z první kapitoly, pochopitelně v originále. Příběhy ze světa Halo bohužel už od vydání Zlomeného kruhu v roce 2015 nevycházejí v českém překladu.

Magazín Gamesradar nicméně upozornil na to, že oznámení moc nepotěšilo řadu fanoušků na sociálních sítích. Ti namítají, že by podobný obsah měl být alespoň z části součástí hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama