Suicide Squad: Kill the Justice League bude respektovat váš čas
i Zdroj: Warner Bros. Games / Rocksteady Studios
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League bude respektovat váš čas

Suicide Squad: Kill the Justice League bude respektovat váš čas

David Bernard

David Bernard

28. 1. 2024 13:00

Live-service tituly si nesou stigma požírače času, to je všeobecně známý fakt. Často po vás vyžadují nehezký grind, který ve výsledku není příliš zábavný. Tvůrci brzy vycházející komiksové akce Suicide Squad: Kill the Justice League se k problematice rozhodli postavit z jiného úhlu.

Reklama

  • Suicide Squad: Kill the Justice League bude dle autorů respektovat váš čas
  • Season passy budou dostupné i po ukončení sezóny
  • Hra vychází již 2. února 2024

Pokud hrajete online hry, jistě jste se setkali s miriádou battle passů, season passů, denních úkolů či měsíčních výzev. Často tak dochází k tzv. jevu “FOMO” (Fear of missing out - strachu, že něco propásnete a o něco přijdete). Hra vás má tím pádem kompletně v hrsti. Dříve či později ale většina hráčů vyhoří a zůstane pouze hořká pachuť na jazyku. Tvůrci z vývojářského celku Rocksteady Studios se rozpovídali o tom, jak ke zmíněné problematice hodlají přistupovat v nadcházející komiksové akci Suicide Squad: Kill the Justice League.

Po skončení sezóny se budete moci vrátit a zkompletovat předchozí battle passy. Věříme, že náš tým vytvořil některé z dosud nejlépe vypadajících kosmetických předmětů, které kdy vznikly. Chceme, aby je měli naši hráči k dispozici bez obav, že jim uniknout,” vyjádřil se k problematice ředitel studia Rocksteady, Darius Sadeghian.

Dle Sadeghiana bude navíc možné znovu odehrát dvě epizody, přidávané každou sezónu. Ty budou obsahovat nové vybavení, mise a souboje s bossy, a to zcela zdarma.

Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera
i Zdroj: Rocksteady

Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera

Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se pomalu a jistě blíží a tvůrci nešetří marketingovou propagací. V jednom z…

23. 1. 2024 10:00

"Všichni rádi hrajeme hry, ale také máme životy (tedy většinou). To byla při tvorbě naší hry velká část naší filozofie designu. Nechceme, aby hra působila jako životní závazek, nebo aby to byla hra, které musíte obětovat hodně, abyste zažili veškerý nabízený obsah, nebo mít pocit, že ve hře neděláte dobrý pokrok, pokud nemůžete hrát stovky hodin. Chceme, aby tato hra byla štědrá, a to jak v souvislosti s vaším časem, tak s ohledem na funkce, které můžeme nabídnout," uzavírá Sadeghian.

Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se blíží. Tvůrci přicházejí s hranou upoutávkou
i Zdroj: Warner Bros.

Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se blíží. Tvůrci přicházejí s hranou upoutávkou

Již za necelý týden dorazí komiksová akční jízda Suicide Squad: Kill the Justice League. Marketingová kampaň je v plném…

27. 1. 2024 13:30
1

Suicide Squad: Kill The Justice League vychází již 2. února, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama