Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera
i Zdroj: Rocksteady
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera

Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera

Dominik Tománek

Dominik Tománek

23. 1. 2024 10:00

Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se pomalu a jistě blíží a tvůrci nešetří marketingovou propagací. V jednom z posledních videí ze série Insider se tak podělili o hratelného Jokera.

Reklama

Vývojářské studio Rocksteady Studios odhalilo porci bezplatného sezónního obsahu pro hru Suicide Squad: Kill the Justice League. Po vydání se totiž prý objeví další obsah. První sezóna odstartuje v březnu a bude zahrnovat nejslavnějšího padoucha ze od DC. Joker se připojí a bude i novým hratelným členem Sebevražedného oddílu. Bude mít jedinečné pohybové schopnosti a zbraně, včetně deštníku poháněného raketou. Jestli jste fanoušky Jokera s hlasem Marka Hamilla (nejen) ze série Arkham her, tak bohužel budete zklamaní. 

Tvůrci také představili Elseworlds, reality, které padouch Brainiac napadá ve snaze je spojit do jednotného multivesmíru. I kvůli tomu tvůrci slibují, že „v budoucích sezónách 2-4 se fanoušci mohou těšit na tři nové hratelné postavy, tři nová prostředí, nové zbraně, tematické sady vybavení, aktivity a aktualizace v polovině sezóny.“ Jak samotná hra dopadne je však otázkou, alfa testeři si hru nemohli vynachválit, jinak tomu bylo u novinářů, kteří se ke hře dostali. 

Vlastní názor na Suicide Squad: Kill The Justice League si budete moci utvořit již 2. února, kdy hra dorazí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama