Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se blíží. Tvůrci přicházejí s hranou upoutávkou
i Zdroj: Warner Bros.
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se blíží. Tvůrci přicházejí s hranou upoutávkou

Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se blíží. Tvůrci přicházejí s hranou upoutávkou

David Bernard

David Bernard

27. 1. 2024 13:30 1

Již za necelý týden dorazí komiksová akční jízda Suicide Squad: Kill the Justice League. Marketingová kampaň je v plném proudu, o čemž svědčí i vydání live-action upoutávky. V té spatříme zběsilou akční šarvátku v podání Willa Arnetta či Rona Funchese. Režie se ujal Jodi Hill.

Reklama

  • Tvůrci Suicide Squad: Kill the Justice League přicházejí s live-action upoutávkou
  • Marketingová kampaň vrcholí
  • Zběsilou akcí nás provedou Will Arnett a Ron Funches
  • Režie se ujal Jodi Hill
  • Hra vychází již 2. února 2024

Příznivci komiksového univerza DC se pravděpodobně těší na 2. února 2024. Přesně v tento den dorazí kooperativní komiksová akce Suicide Squad: Kill the Justice League, jejíž vývoj byl doprovázen problémy v podobě odkladů a úniků. Marketingová kampaň v posledních dnech vrcholí a vývojářské studio Rocksteady Studios spolu s vydavatelstvím Warner Bros. Games přispěchalo s novou live-action (hranou) upoutávkou. V té spatříme herce Willa Arnetta (známý ze seriálů BoJack Horseman a Arrested Development), který se zhostil role legendárního zabijáka Deadshota. Arnettovi sekunduje Ron Funches, a to v poněkud netradičně ztvárněné roli oblíbené Harley Quinn.

Upoutávka je napěchovaná zběsilou akcí, CGI efekty a poťouchlou směsicí humoru. Režii si vzal na starost Jodi Hill. V závěru traileru lze spatřit i několik krátkých záběrů ze samotné hry. Suicide Squad: Kill The Justice League vychází již 2. února, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera
i Zdroj: Rocksteady

Bezplatné DLC pro Suicide Squad bude obsahovat hratelného Jokera

Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League se pomalu a jistě blíží a tvůrci nešetří marketingovou propagací. V jednom z…

23. 1. 2024 10:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama