Účastníci Alfa testu Suicide Squad: Kill The Justice League dostali svolení promluvit
i Zdroj: Warner Bros. Games / Rocksteady Studios
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka Účastníci Alfa testu Suicide Squad: Kill The Justice League dostali svolení promluvit

Účastníci Alfa testu Suicide Squad: Kill The Justice League dostali svolení promluvit

David Bernard

David Bernard

11. 1. 2024 20:00 1

Již 2. února dorazí komiksové akční dobrodružství Suicide Squad: Kill the Justice League. Během loňského listopadu proběhl uzavřený Alfa test, jehož účast byla podmíněna dodržením striktně stanovené dohody o mlčenlivosti. To se nyní mění. Tvůrci se rozhodli, že testerům popustí uzdu a dovolí jim o zážitcích z Metropolis mluvit i psát. Zcela volnou ruku nicméně nedostali.

Reklama

  • Účastníci uzavřeného testování Suicide Squad: Kill The Justice League mohou sdílet informace
  • Testeři mohou diskutovat, mluvit a psát
  • Povolení se nevztahuje na obrázky ani videa
  • Převládají pozitivní pocity
  • Hra dorazí již 2. února

Akčnímu komiksovému dobrodružství Suicide Squad: Kill The Justice League se lepí smůla na paty. Hra byla několikrát odložena a stala se terčem velmi nepříjemných úniků. Necelý měsíc před vydáním se tvůrci rozhodli pro netradiční a vskutku vzácný postup. Během loňského listopadu proběhl uzavřený Alfa test, jehož účast byla podmíněna dodržením striktně stanovené dohody o mlčenlivosti, jejíž porušení by mělo pro danou osobu neblahé následky. V návaznosti na uskutečněný Alfa test se na sociální síti X objevil oficiální příspěvek, který částečně mírní pravidla již zmíněné dohody o mlčenlivosti.

Účastníci Alfa testu Suicide Squad: Kill The Justice League dostali svolení promluvit
i Zdroj: X - Suicide Squad: Kill The Justice League

Během listopadu jsme uspořádali uzavřené Alfa testování Suicide Squad: Kill The Justice League, během kterého bylo po odsouhlasení dohody o mlčenlivosti (NDA - Non-Disclosure Agreement) možné prozkoumat počáteční sekci hry." 

“Nyní, když se objevily další novinky, které se hry týkají a hráči se ptají na podrobnosti, rozhodli jsme se nadále nevyžadovat určitou část NDA. Účastníkům povolujeme sdílet dojmy a zážitky z uzavřeného Alfa testování. Vyslyšeli jsme žádost komunity a chceme dát hráčům příležitost k diskusi nad pocity z průzkumu Metropolis v kůži postav, jakými jsou Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang a King Shark.” 

"Všichni úžasní hráči, kteří se testu zúčastnili, nyní mohou o zážitcích a dojmech volně mluvit a psát. Mějte na paměti, že veškeré ostatní body NDA platí i nadále a hráči uzavřeného testu nesmí sdílet obrázky ani videa.”

Prakticky okamžitě po zveřejnění příspěvku se začaly objevovat první názory účastníků uzavřeného Alfa testu. Vybrali jsme několik z nich.

"Lepší, než jsem čekal. Hra byla velmi dobře vyladěna. Myslím, že jsem během několika hodin narazil pouze na jednu chybu. Kooperace fungovala dobře a nepůsobila nuceně. Systém výbavy je opravdu jediná starost, kterou jsem měl. Všechno vypadalo tak nějak stejně, ale měl jsem přístup pouze k věcem nízké úrovně,“ říká uživatel @BrosophSZN.

Z příběhu si nevybavuji absolutně nic. Ze samotného hraní si pamatuji, že to bylo špatné, pohyb byl neohrabaný a střelba také nebyla moc příjemná,” neskrývá negativní pocity uživatel @isolatedscot.

"Postavy jsou skvělé a krátkodobá hratelnost je zábavná. Vyvstává otázka, jak dlouho hra dokáže udržet pozornost lidí a zda se bude schopna vyhnout stejným přešlapům, jaké známe z jiných live service her," konstatuje @EdFiftyNine.

Suicide Squad: Kill the Justice League si brzy zahrají první hráči. Má to však háček
i Zdroj: Warner Bros/Rocksteady

Suicide Squad: Kill the Justice League si brzy zahrají první hráči. Má to však háček

Společnost Warner Bros. zahájila registrace do uzavřeného alfa testu Suicide Squad: Kill the Justice League. Kooperativní…

21. 11. 2023 17:30

Dojmy testerů se nicméně nesou v převážně pozitivním duchu, což se rozhodně nedalo říci o zkušenostech novinářů, kteří se účastnili nedávné prezentace v americkém Los Angeles. Tu sužovaly technické problémy a účastníci údajně odcházeli velmi nespokojeni. Vlastní názor na Suicide Squad: Kill The Justice League si budete moci utvořit již 2. února, kdy hra dorazí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Je to velké zklamání. Studio Rocksteady reaguje na úniky kolem Suicide Squad: Kill the Justice League
i Zdroj: Rocksteady / Warner Bros.

Je to velké zklamání. Studio Rocksteady reaguje na úniky kolem Suicide Squad: Kill the Justice League

O hře Suicide Squad: Kill the Justice League si už nyní můžete zjistit první i poslední, což se autorům příliš nelíbí.

19. 12. 2023 09:00
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama