nba-2k12
NBA 2K12 Článek NBA 2K12

NBA 2K12

Erik Omar

Erik Omar

25. 8. 2011 22:00
Reklama

Basketbal v poslední době nabývá i v českých luzích a hájích na značné popularitě. Velkou měrou za to můžou stříbrné basketbalistky, ale i stále kvalitnější tuzemské týmy. O tom, že jde český basket nahoru, svědčí i nejnovější akvizice Nymburku. Tento tým si pro nadcházející sezónu zajistil služby amerického pivota Drewa Naymicka, za něhož jste si mohli ještě v minulém ročníku NBA 2K zahrát. Právě na jedenáctku, jež byla dle slov prezentujícího producenta jedním z největších úspěchu sportovní divize 2K, se bude snažit navázat i ročník s pořadovým číslem 12, jenž slibuje spoustu novinek.

Televizní přenosy

Tou hlavní je bezesporu stylizace celé hry do televizního vysílání. Více kamerových úhlů nabízí v kombinací s opět o něco dokonalejšími animacemi hráčů téměř autentické záběry. S tím souvisí i změna prezentace zápasů během play-off. „Chceme dát hráčům najevo, že postupem do play-off něčeho opravdu dosáhli, a tak jsou předzápasové informace vyřazovacích soubojů mnohem detailnější,“ vysvětloval producent v Kolíně. A opravdu je tomu tak, hvězdy týmu jsou představovány v krátkých stylových animacích a celkově lze vycítit, že už opravdu jde o bytí, nebo nebytí ve virtuální soutěži.

Legendy

Další podstatnou novinkou je mód legend. Hráč má z každého desetiletí na výběr jednu legendu, s níž může opět prožít důležité zápasy. Návratem do minulosti se však změní pravidla, dresy hráčů i prezentace, která se snaží simulovat dobové přenosy. Předvedený zápas z 60. let byl černobílý s retro rozšumělým komentářem, druhý zápas z devadesátých let měl zase přesycené barvy známe z analogového vysílání CRT televizí. Atmosféra z obou dýchala jako Kobe Bryant v poslední minutě finálového zápasu, a my jsme tak z prezentační místnosti mohli odcházet spokojení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama