Na remaku Star Wars: Knights Of The Old Republic se údajně nepracuje, tvrdí Jeff Grubb
i Zdroj: BioWare/LucasArts
Star Wars: Knights of The Old Republic Novinka Na remaku Star Wars: Knights Of The Old Republic se údajně nepracuje, tvrdí Jeff Grubb

Na remaku Star Wars: Knights Of The Old Republic se údajně nepracuje, tvrdí Jeff Grubb

David Bernard

David Bernard

19. 11. 2023 14:00 2

Problematický vývoj remaku Star Wars: Knights Of The Old Republic je u ledu. O situaci informoval herní designér Jeff Grubb.

Reklama

  • Vývoj remaku Star Wars: Knights Of The Old Republic je u ledu
  • O situaci informoval herní designér Jeff Grubb
  • Jedinou šancí na záchranu je dle něj společnost Lucasfilm

Jeff Grubb v pořadu Game Mess Mornings informoval o zastaveném vývoji remaku Star Wars: Knights Of The Old Republic, na kterém původně pracovala studia Aspyr Media a Saber Interactive. "Na této hře se aktuálně nepracuje, tečka. Na této hře se žádným způsobem nepracuje v žádném studiu," řekl Grubb. Minulý rok byl remake oblíbeného RPG ze světa Star Wars odložen na neurčito. Následně došlo na propuštění dvou vedoucích vývojářů ze studia Aspyr Media. V srpnu roku 2022 ohlásila vydavatelská společnost Embracer Group, že byl jeden z jejich AAA titulů přesunut pod křídla jiného studia v rámci skupiny, aby výsledná kvalita reflektovala stanovené požadavky. V tu dobu mělo studio Saber Interactive získat plnou kontrolu nad projektem.

Remake Knights of the Old Republic mění vývojáře, naznačuje zpráva vydavatele Embracer Group
i Zdroj: Twisted Voxel

Remake Knights of the Old Republic mění vývojáře, naznačuje zpráva vydavatele Embracer Group

Minulý měsíc přinesl magazín Bloomberg zprávu o nepříznivém vývoji událostí okolo remaku Knights of the Old Republic. Studio…

19. 8. 2022 10:51

V září letošního roku společnost Sony dokonce odstranila z YouTube a sociálních sítí i oznamovací ukázku, která si odbyla premiéru na akci PlayStation Showcase v roce 2021. Dle Grubba nechce mít Sony s remakem nic společného a jedinou společností, která by mohla titul zachránit, je Lucasfilm. 

"Jedinou možností, že tato hra vyjde, je, že ji společnost Lucasfilm kompletně převezme a udělá veškerou práci sama, aby znovu nastartovala vývoj. Šance, že by hra vyšla, neexistuje. To je můj aktuální názor," uzavírá Grubb. Remake Star Wars: Knights Of The Old Republic měl původně vyjít na PC a konzoli PlayStation 5, ale nyní to vypadá, že se opravdu nedočkáme. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama