Alien Shooter 2 Článek LEVEL 201: Heroes VI za dveřmi

LEVEL 201: Heroes VI za dveřmi

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

10. 2. 2011 23:52 2
Reklama

Během příprav Levelu 201 jsme se za hrami rozletěli do všech možných koutů světa, abychom vám přinesli ty nejzajímavější a nejčerstvější informace o chystaných titulech. Můžeme vám zprostředkovat naše dojmy z hraní Might & Magic Heroes VI, také jsme si osahali PC verzi Dragon Age 2, zúčastnili jsme se evropské prezentace Nintendo 3DS a k tomu připravili obvyklou nálož článků a dvě našlapaná DVD. Ostatně, pojďme se na Level 201, který se na stáncích objeví již tento pátek 11. 2., podívat blíže...

3 plné hry pro zahnání nudy

Na DVD vám tentokrát přinášíme tři zcela odlišní plné hry. Věříme, že si minimálně vyberete jednoho favorita, který vás osloví. Může to být válečná strategie Men of War, parádní stealth akce Death to Spies: Moment of Truth nebo relaxační akce Alien Shooter: Vengeance.

MEN OF WAR
Hra Men of War se odehrává v Evropě a severní Africe uprostřed druhé světové války. Děj se rozvíjí ve třech různých kampaních hraných z pozice sovětských, spojeneckých a německých vojáků. Každá kampaň má vlastní scénář a členěnou časovou linku a oživuje jiný válečný příběh odehrávající se v Rusku, severní Africe, na Ukrajině, v Řecku, Německu, Itálii a Pacifiku. Hru najdete na DVD v české lokalizaci.

DEATH TO SPIES: MOMENT OF TRUTH
Moment of Truth je pokračování oblíbené stealth akce Death to Spies. Hlavní postavou je Semjon Strogov, kapitán 4. oddělení sovětské kontrarozvědky, jehož čeká série ještě komplikovanějších a dobrodružnějších bojových operací. Ve hře si užijete mise, které se odehrávají v západní i východní Evropě, USA, v Anglii a na území bývalého Sovětského svazu.

ALIEN SHOOTER: VENGEANCE
Alien Shooter je arkádová akce s prvky RPG, klíčovým rysem hry je pevný příběh s několika hlavními zápletkami, mnoha okrajovými průzkumnými akcemi a možností zvolit si a zdokonalit postavu. Těšit se můžete na více než 50 typů zbraní – nemusíte jen zabíjet, ale také zapalovat, zmrazit, a dokonce zmenšit nepřítele a více než 20 druhů užitečných vynálezů od světlometu až po radary.

Hráli jsme!

Jak už obálka napovídá, měli jsme možnost zahrát si šestý díl legendární série Heroes. Navštívili jsme samotné vývojáře, abychom vám mohli přinést co nejaktuálnější dojmy z hraní. Nevíte, co čekat od Heroes VI a jestli se na šestý díl těšit? Po přečtení podrobného preview Vojty Bednáře už si budete jisti. Další hrou, které se shodou okolností také věnoval Vojta Bednář, je druhý díl RPG Dragon Age. Měli jsme možnost hrát PC verzi, a jak se nám líbila, už napoví opět podrobné preview. A aby toho nebylo málo, ještě jsme si důkladně posvítili na chystanou akci Homefront, ve které se proti šířícímu se zlu ze Severní Koreje postavil Zdeněk Princ. To není vše! Hráli jsme adventuru Posel smrti III, kterou nemohl testovat nikdo jiný než Petr Ticháček. Také jsme vyzkoušeli šílenou akci Bulletstorm a přinášíme čerstvé informace o The Elder Scrolls V: Skyrim.

Invaze: Mise dokončena!

Hlasování v anketě Invaze 2010 bylo s posledním lednem uzavřeno a my jsme mohli vyhlásit nejlepší hry roku tak, jak jste je vybrali vy, čtenáři. Zároveň s tím jsme v redakci hlasovali, hádali se, prali se za naše vlastní vyhlášení herních kategorií roku. Jak podle nás vypadají nejlepší hry loňského roku, se dočtete v Levelu 201.

Jak na AAA hru?

Chtěli byste se stát herním vývojářem? Zajímá vás, jak vzniká „třiáčková“ hra? Tak vás jistě zaujme podrobné téma týkající se zákulisí vývoje hry světové úrovně. Dozvíte se, jak se hra zpracovává od prvního nápadu až třeba po beta verzi a co všechno jednotliví vývojáři musí během produkce řešit.

Hodnotili jsme!

Do recenzí se nám tento měsíc dostaly takové tituly, jako například komiksácké DC Universe Online, dále jsme si posvítili na hit v online distribuci Magicku. Ponořili jsme se do zajímavého a bohatého světa akce Precursors, budovali pasti v Dungeons či zhodnotili multiplayer v Battlefield: Bad Company 2 – Vietnam a mnoha dalších.

Kuli jsme železo

Hlavním článkem v rubrice Hardware je test reprosoustav k PC. Otestovali jsme na 20 sestav, abychom pak vybrali 8 nejlepších, které se „probojovaly“ do časopisu. Mimo jiné jsme takévyzkoušeli Apple MacBook Air či multimediální notebook Asus NX90 – přenosné domácí kino.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Na datovém DVD najdete tři plné hry – Men of War, Death to Spies: Moment of Truth a Alien Shooter: Vengeance. Na videoDVD, u něhož jsme v již v minulém Levelu uvedli zcela nové menu, se můžete těšit na nový díl Level TV a také na novou rubriku Preview (pitváme Portal 2 a Test Drive Unlimited 2). Nechybí ani napěchovaná rubrika Speciál, redakční rubrika, machninimy, otitulkované herní a filmové trailery.

LEVEL 201 – vychází v pátek 11. února a čeká jen na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama