K předobjednávce sci-fi hororu The Callisto Protocol dostanete zdarma roli luxusního toaleťáku
i Zdroj: Striking Distance / Krafton
The Callisto Protocol Novinka K předobjednávce sci-fi hororu The Callisto Protocol dostanete zdarma roli luxusního toaleťáku

K předobjednávce sci-fi hororu The Callisto Protocol dostanete zdarma roli luxusního toaleťáku

Jakub Fišer

Jakub Fišer

4. 10. 2022 09:15

Předobjednávkové bonusy jsou pro celou řadu hráčů zajímavým zpestřením samotné hry. Jednou dostanete hrneček, podruhé tričko nebo třeba akční figurku postavy ze hry. Opravdu speciální dáreček si však připravil e-shop Xzone k nákupu hry The Callisto Protocol.

Reklama

  • Právě začíná předprodej očekávané hororovky The Callisto Protocol
  • Jeden český obchod s hrami nabízí jako dárek luxusní černý toaletní papír
  • Titul vychází 2. prosince a s dárkem vás vyjde na 1 499 Kč, respektive 1 699 Kč

Samotný sci-fi horor od tvůrců ságy Dead Space vychází na Xbox One a Series X|S, PlayStation 5 a 4 již 2. prosince, aktuálně se tak otevírají předobjednávky. Pokud si hru na jednu ze zmíněných platforem objednáte ve fyzické diskové kopii na stránkách e-shopu Xzone, získáte k němu originální dar.

Černý toaletní papír z věznice Black Iron Prison
i Zdroj: Xzone / The Callisto Protocol předprodej
Černý toaletní papír z věznice Black Iron Prison

Je jím Role poslední záchrany (RPZ), speciální role černého toaletního papíru, která vás může zachránit před nechtěným zašpiněním vašeho spodní prádla pod náporem děsu a hrůzy, jimiž se The Callisto Protocol chlubí.

Konkrétně jde o elegantně vyvedený, extra jemný toaletní papír černé barvy z přírodní celulózy, 3vrstvý s dohromady 140 útržky. Přímo na Facebooku zastoupení obchodu Xzone glosuje dárek takto: “Hororovka The Callisto Protocol bude po hráčích vyžadovat opravdu pevné svěrače. S naším dárkem však budete připraveni i v případě, kdy přijde skutečně děsivý jumpscare!”

The Callisto Protocol pro nové i staré konzole v edici Day One Edition vyjde 2. prosince. Předobjednávkový balíček i s luxusním záchodovým papírem pořídíte na webu Xzone za 1 499 Kč na staré konzole, respektive za 1 699 Kč na novou generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama