The Callisto Protocol bude přinášet další obsah nejméně 12 měsíců. Kromě DLC je na stole i myšlenka pokračování
i Zdroj: Striking Distance Studios
The Callisto Protocol Novinka The Callisto Protocol bude přinášet další obsah nejméně 12 měsíců. Kromě DLC je na stole i myšlenka pokračování

The Callisto Protocol bude přinášet další obsah nejméně 12 měsíců. Kromě DLC je na stole i myšlenka pokračování

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 9. 2022 09:35

Možná si ještě vzpomenete, že ohlášená pětiletka, po níž má docházet obsah do druhého Dying Light, vyvolala řadu otázek. Tehdy odvážné prohlášení polského Techlandu naštěstí ale nebylo inspirací u The Callisto Protocol. Technický ředitel zodpovědného studia Striking Distance totiž prohlásil, že si jejich hororová hra udrží svůj obsah relativně blízko vydání. Když mluvil s redaktory TrueTrophy, uvedl, že podpora potrvá asi rok.

Reklama

  • Vývojáři The Callisto Protocol potvrzují, že se hře budou v obsahu věnovat alespoň první rok od vydání

Když byl technický ředitel tázán, jak bude hra rozšiřována, řekl, že další příběhy mohou organicky vzniknout jak jako DLC, tak i úplně nové hry. Následně dodal, že prozatím jistá podpora skrze DLC potrvá jeden rok a že případná další bude uvážená postupně. Tým prý neustále hledá cestu, jak hru už nyní rozšířit, přičemž nejvíce cílí na ty, které značku posunou nejdále. „Když vývojář [vytvoří novou] IP, rád ji považuje za investici do budoucna. Vygenerovat novou IP je dnes ostatně opravdu drahé, takže se z ní vždy snažíme vytěžit maximum,“ vysvětluje technický ředitel Mark James.

Šéf studia Striking Distance promluvil o možnostech vylepšování zbraní v The Callisto Protocol
i Zdroj: Steam

Šéf studia Striking Distance promluvil o možnostech vylepšování zbraní v The Callisto Protocol

Na Gamescom dorazily také dobře známé osobnosti herního vývoje, s trochou štěstí bylo možné potkat je přímo v hale. Přítomní…

26. 8. 2022 11:55

Jak by se dalo v této věci očekávat, James dále uklidnil i běžné hráče. Standardní edici, která dorazí v prosinci, označil tak za plnohodnotnou, stejně jako schopnou potěšit hráče už v základu. S ohledem na season pass, který je součástí deluxe edice, ovšem už tak sdílný nebyl. Stále tak není zřejmé, čím bude v řečeném roce naplněn ani kdy se této informace nakonec dočkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama