Horizon Forbidden West se ukazuje v novém gameplay videu
i Zdroj: Hrej.cz
Horizon Forbidden West Novinka Horizon Forbidden West se ukazuje v novém gameplay videu

Horizon Forbidden West se ukazuje v novém gameplay videu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 1. 2022 16:41

Rusovlasá Aloy se už za dva týdny znovu vrátí na naše obrazovky v pokračování série Horizon Forbidden West. To kromě jiného láká i na revoluční technologické zpracování či nové mechanismy – ty alespoň částečně představuje nové gameplay video od IGN.

Reklama

  • Horizon Forbidden West se ukazuje v novém gameplay videu
  • Redaktor IGN měl možnost hru vyzkoušet a prezentovat některé novinky

Redaktor tohoto magazínu dostal možnost nejen si zahrát první čtyři hodiny, ale zároveň ze svého hraní pořídit záznam a okomentovat jej. IGN se tak soustředilo zejména na novinky v soubojovém systému či prozkoumávání světa. Druhá zmíněná vlastnost je prý otevřenější a skrze speciální „radar“ se nám zobrazí i možnost lezení po skaliskách, které jsou prakticky všude. Pokud se pak hráči výšky znelíbí, může vytáhnout futuristický glider a lehce se snést do nížin. Pomůže i speciální grappling hook, jehož využití najdete jak v otevřeném světě, tak v soubojích.

Souboje jsou opět propracovanější, například se zrychlilo zaměření na nepřítele. Celkově bude k dispozici šest stromů schopností a s postupem v příběhu se bude měnit například oblečení Aloy. Změnily se také animace, díky čemuž jsou souboje dynamičtější a rychlejší. Forbidden West se tak zatím profiluje jako velice povedené pokračování a nezbývá nic jiného než se těšit na 18. února, kdy hra vychází.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama