Po internetu údajně koluje téměř dokončený build Horizon Forbidden West. Dejte si pozor na spoilery
i Zdroj: Hrej.cz
Horizon Forbidden West Novinka Po internetu údajně koluje téměř dokončený build Horizon Forbidden West. Dejte si pozor na spoilery

Po internetu údajně koluje téměř dokončený build Horizon Forbidden West. Dejte si pozor na spoilery

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 1. 2022 15:58

Za měsíc se majitelé PlayStationů a fanoušci série Horizon dočkají očekávaného návratu open-world akce Horizon s podtitulem Forbidden West. Hra je téměř hotová, už brzy se nejspíše budeme moct těšit z oznámení gold stavu hry – studia Guerilla a Sony se ale potýkají s poměrně vážným problémem, na internetu totiž zřejmě koluje téměř hotový build.

Reklama

  • Na Twitteru se objevily obrázky z uniklého buildu Horizon Forbidden West
  • Dle informací webu VGC jde o skutečné snímky, uživatelé tvrdí, že uniklá verze nyní koluje na ruských stránkách

Dle webu VGC jde o PS4 verzi hry, přičemž build, který nyní dle uživatelů koluje na nespecifikovaných ruských stránkách, je skutečný. Kromě několika chybějících assetů má obsahovat celé jádro hry, tedy i příběh. Obrázky z této verze hry, kterou tester nejspíše získal skrze speciální (zřejmě jaiblreaknutou) verzi konzole, se objevily i na Twitteru, po pár hodinách je ale Twitter na žádost držitele práv smazal.

Hlavním problémem, na které upozorňují i další weby, je nebezpečí spoilerů. I když nejspíše nebude jednoduché se k uniklé verzi dostat, mnoha hráčům se to zcela jistě podaří a můžou existovat tací, kteří budou následně úryvky z děje více či méně nápadně publikovat na sociálních sítích. Nezbývá tak nic jiného, než zachovat do 18. února, kdy má hra oficiálně vyjít, na sítích velkou opatrnost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama