Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase?
i Zdroj: Bethesda / Starfield press kit
Témata Článek Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase?

Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase? | Kapitola 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 6. 2021 04:03 2

Seznam kapitol

1. VELKÉ PECKY 2. MENŠÍ PECKY 3. HORKÉ NOVINKY 4. BONUS ROUND

Mezi nejočekávanější akce letošní E3 bezesporu patří Xbox & Bethesda Games Showcase. Během nabité konferenci došlo na představení nových značek, gameplay ukázky z očekávaných her a updaty pro stávající tituly. To vše jsme pro vás shrnuli do jednoho článku.

Reklama

REPLACED

Zatím jsme se bavili o titulech, o nichž jsme již nějaký čas věděli. V rámci prezentace ale došlo také na oznámení nových her, ať už šlo o zcela nové IP, nebo o pokračování zavedených značek. Oznámena byla kupříkaldu 2.5D retro-futuristická plošinovka Replaced. Už samotný trailer napověděl, že se dočkáme výjimečných vizuálů, které umocňují skvělé animace a pokročilá práce s kamerou. Příběh je zasazen do alternativních osmdesátek, hlavní roli obstará umělá inteligence uvězněná v lidském těle. Replaced vyjde během příštího roku na PC a na konzolích Xbox One a Xbox Series.


FORZA HORIZON 5

Přifrčela také další Forza Horizon, která vás s pátým dílem vezme na bláznivou projížďku Mexikem. Působivý open-world nabídne zatím největší mapu, jaká se v arkádově laděné sérii objevila, vývojáři zapracovali na různých režimech, chybět nebude ani asistent Forza Link nebo EventLab, v níž bude možné vytvořit si vlastní závody. Pětka vyjde 9. listopadu na PC, Xbox One, Xbox Series. Na prezentaci nechyběla ani gameplay ukázka.


THE OUTER WORLDS 2

Ještě před prezentací se proslýchalo, že by mohlo dojít na odhalení pokračování povedených Outer Worlds. A to se skutečně stalo. Ukázal se vtipně laděný trailer, který však nic konkrétního neprozradil, což v podstatě znamená, že jsou vývojáři z Obsidianu teprve na počátku dlouhé cesty.


A PLAGUE TALE: REQUIEM

Vzpomínáte ještě na Plague Tale? Amicia s mladším bratříčkem Hugem si prošli malým peklem, hejnům krys se ale nakonec dokázali ubránit. A protože šlo o velmi dobře přijatou hru, není žádným překvapením, že vzniká pokračování. A Plague Tale: Requiem vyjde během příštího roku na konzolích Xbox a také na PC.


CONTRABAND

Ve studiu Avalanche mají nyní plné ruce práce, vývojáři se však nevěnují dalšímu pokračování Just Cause. Místo toho zkusí nastartovat zcela novou značku s kooperací Contraband. O hře zatím příliš mnoho nevíme, podle všeho půjde o pašování horkého zboží, příběh by měl být zasazen do sedmdesátých let. Contraband zamíří na PC a konzole Xbox Series, zatím ale neznáme ani přibližný termín vydání.


SLIME RANCHER 2

Studio Monomi Park brzy naváže na úspěšného Slime Ranchera z roku 2017. Dvojka bude opět opatlaná od rozmanitých forem oživlého slizu, což naznačuje první trailer. Slime Rancher 2 vyjde během příštího roku na konzolích Xbox Series.


REDFALL

Závěr prezentace patřil novince od americké pobočky studia Arkane. Potvrdily se zákulisní informace, podle nichž mělo jít o fantasy titul zaměřený na boj s upíry. Vše se odehrává v ostrovním městečku Redfall, které trpí pod náporem protivných krvesajů. Ti dokonce zablokovali slunce a ostrov odřízli od okolního světa, vzdoruje jim poslední skupina přeživších. Open-world kooperační střílečka je exkluzivitou pro Xbox Series a PC, vyjde v létě příštího roku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama