Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase?
i Zdroj: Bethesda / Starfield press kit
Témata Článek Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase?

Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase? | Kapitola 4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 6. 2021 04:03 2

Seznam kapitol

1. VELKÉ PECKY 2. MENŠÍ PECKY 3. HORKÉ NOVINKY 4. BONUS ROUND

Mezi nejočekávanější akce letošní E3 bezesporu patří Xbox & Bethesda Games Showcase. Během nabité konferenci došlo na představení nových značek, gameplay ukázky z očekávaných her a updaty pro stávající tituly. To vše jsme pro vás shrnuli do jednoho článku.

Reklama

AMONG US

Závěrem krátce zmíníme menší oznámení týkající se již vydaných her. Among Us slaví třetí narozeniny, a to tím, že navýší počet hráčů. Od dnešního dne se do jedné hry může pustit až 15 lidí.


GROUNDED

Koncem měsíce vyjde update pro Grounded. Shroom & Doom přinese možnost ochočit si zvířátko, výstavbu hradů, achievmenty a další drobnosti, třeba schopnost posadit se a chvíli si odpočinout, o což hráči dlouho prosili. Podle všeho jde o zatím největší update. 


SEA OF THIEVES

Zásadní update čeká také pirátskou akci Sea of Thieves. Už 22. června dojde na prolnutí s filmovou sérií Piráti z Karibiku, v příběhově laděné (a bezplatné) expanzi se ukáže Jack Sparrow nebo třeba Davy Jones.


FALLOUT 76

Prostor si našel i Fallout 76. Do hry totiž 7. července zamíří Bratrstvo oceli v bezplatné expanzi Steel Reign. Došlo také na krátký teaser pro update Expeditions: The Pitt, v němž se vůbec poprvé můžete podívat za hranice Appalanchie. 


TESO

A když se objevil Fallout 76, musí se najít místo i pro The Elder Scrolls Online. Trailer ohlásil vydání vylepšené verze pro konzole Xbox Series. Ta je k dispozici od dnešního dne.


YAKUZA: LIKE A DRAGON

Prezentace byla okořeněna malým dárečkem pro předplatitele Game Passu. Do nabídky se totiž zařadila Yakuza: Like A Dragon. 


EPESNÍ LEDNIČKA

Závěr show odbavil Microsoft ve velkém stylu. Představil totiž “nejvýkonnější mini ledničku”, jakou na této planetě můžete sehnat. K dispozici by měla být letos o Vánocích. Snad bude o něco dostupnější, než konzole Xbox Series X.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama