Assassin’s Creed Origins zřejmě brzy nabídne 60 FPS. Update by mohl vyjít v průběhu příštího týdne
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Origins Novinka Assassin’s Creed Origins zřejmě brzy nabídne 60 FPS. Update by mohl vyjít v průběhu příštího týdne

Assassin’s Creed Origins zřejmě brzy nabídne 60 FPS. Update by mohl vyjít v průběhu příštího týdne

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 5. 2022 10:00

V srpnu minulého roku Ubisoft vydal update pro Assassin’s Creed Odyssey, který na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series odemknul 60 FPS. Stejné péče se zřejmě velmi brzy dočká i předchozí díl.

Reklama

  • Objevily se náznaky na update pro Origins
  • Na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series by měl odemknout 60 FPS
  • Jeho uvolnění je zřejmě naplánováno na příští týden

Ubisoft sice avizoval, že v případě Assassin’s Creed Origins také dojde k navýšení počtu snímků za vteřinu, neřekl ale, kdy se tak stane. Poslední informace naznačují, že update dorazí velmi brzy.

Twitterový účet PlayStation Game Size, který se zaměřuje na sledování změn v databázi PlayStation Network, si všiml updatu s číslem 1.60. Ve hře by měl zpřístupnit menu sloužící k propojení s dalšími tituly asasínské série, zároveň by měl odemknout vyšší framerate na konzolích PlayStation 5. A to samé lze samozřejmě očekávat také v případě verze pro Xbox Series.

Příspěvek zároveň naznačuje, že by k uvolnění updatu mohlo dojít v průběhu příštího týdne. Je však potřeba zdůraznit, že jde o nepotvrzené zprávy, budeme si muset počkat na oficiální oznámení ze strany Ubisoftu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama